Melis Sezen, Altın Kelebek Ödülleri'ne dekoltesi ve konuşmasıyla damga vurdu

Bu yıl 47'si düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Törene, genç oyuncu Melis Sezen kıyafetiyle ve aldığı ödül sonrası yaptığı konuşmayla damga vurdu. Derin göğüs dekolteli bir elbise giyen genç oyuncu, sosyal medyanın gündemine oturdu. Sezen, ödülünü alırken 'Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım' sözleriyle çok konuşuldu.

Melis Sezen, Altın Kelebek Ödülleri'ne dekoltesi ve konuşmasıyla damga vurdu

47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği geceyi oyuncu Cem Davran ve sunucu Çağla Şıkel sundu.

Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisini kazanan Melis Sezen, kırmızı halıya damgasını vurdu. Melis Sezen, dekoltesiyle dikkat çekti.

Törende ödülü almak için sahneye çıkan Sezen, yaptığı konuşmayla gündeme bomba gibi düştü.

Sezen, "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım, kusura bakmayın lütfen. Artık inmem lazım." ifadelerine kullandı. Bu sözler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.