Mine Ayman, Reva şarkısına klip çekti

Çocuk yaşlarda radyo programcılığına başlayan ve yıllardır birçok radyoda yayın yaparak mikrofonun büyülü dünyasında yer alan Mine Ayman, bu kez mikrofonla şarkısı için buluştu. Aynı zamanda radyo iletişim danışmanlığı yapan Ayman, bu kez kendi single projesiyle müzik dünyasına merhaba diyor.

Mine Ayman, Reva şarkısına klip çekti

12 yıldır Ferhat Göçer’in de radyo iletişim danışmanlığını üstlenen Mine Ayman, Ferhat Göçer'den tam destek aldı ve ikili birlikte single çalışması Reva için kamera karşısına geçti.

Sözleri Zeynep Talu’ya, bestesi Ferhat Göçer’e ve düzenlemesi Cenk Kandıralı’ya ait olan yeni Reva’nın mix masteringini ve aynı zamanda şarkının okuma koçluğunu Candar Köker yaptı. Başarılı müzisyenlerin emeğiyle ortaya çıkan yeni ve enerji dolu Reva’da elektro ve akustik gitarlarda Selim Öztürk, saksafonda Anıl Şallıel ve tarcüşde Erdem Çam imzası var.

İzmir Narlıdere’de Times adlı mekanda çekilen renkli ve eğlenceli klibin yönetmenliğini Teoman Topcu yaptı. 25 kişilik ekiple ilk klip çalışması için kamera karşısına gecen Mine Ayman, geçmişte oyunculuk yaptığı günlerin avantajıyla çok samimi ve enerji dolu görüntüler sergiledi.

Klibin en büyük sürprizi ise Ferhat Göçer oldu, yıllardır çalıştığı Mine Ayman’ı klip çekiminde de yalnız bırakmayan Ferhat Göçer şarkısı Reva’yı Mine Ayman’a emanet etti.

Ara verdiği radyo ve astroloji programlarına yeniden başlayacak olan Mine Ayman, bir yandan da single projesinin tanıtımlarına devam edecek ve birçok sürpriz projeyle önümüzdeki günlerde sevenleriyle daha fazla buluşmaya başlayacak.