Murat Boz'dan 'Hadise' sorusuna yanıt

Şarkıcı Murat Boz, önceki akşam bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. 'O Ses Türkiye' hakkında konuşan yakışıklı şarkıcı, 'Hadise'nin olmayışını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna da yanıt verdi.

Murat Boz'dan 'Hadise' sorusuna yanıt

Ünlü şarkıcı Murat Boz, önceki akşam Zorlu AVM'den çıkarken objektiflere yansıdı. Boz, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.

O Ses Türkiye hakkında konuştu

'O Ses Türkiye' hakkında konuşan yakışıklı şarkıcı, "Ebru Gündeş yeniden geldi. Oğuzhan Koç katıldı. Çok eğlenceli geçiyor" ifadelerini kullandı.

Hadise'nin yokluğunu değerlendirdi

41 yaşındaki Murat Boz, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Hadise Hanım'ın olmayışını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

Boz, 'O Ses Türkiye'de uzun yıllar birlikte jüri koltuğuna oturduğu arkadaşı için "Hadise her zaman beraberiz. Hadise bizimle" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı'dan Hadise yorumu

Yeni sezonda 'O Ses Türkiye' jürisinde yer almayan Hadise ile ilgili Acun Ilıcalı, "O Ses Rap'te Hadise. Mero ile anlaştık mutluyuz, Murda ile anlaşıyoruz çok mutluyuz. Kadın yok. Hadise'ye sen olur musun dedim? 'Nasıl olacak' dedi. İkisi aynı anda olmazdı. Biz onu Hülya'da denedik çünkü. O Ses Türkiye'de de Hülya vardı. Yetenek Sizsiniz'de de... Biz mutlu olmadık. O yüzden Hadise 'O Ses Rap'te" demişti.

Tuba Büyüküstün açıklaması

Öte yandan Netflix'in yeni Türk dizisi Another Self'te rol alan Murat Boz, rol arkadaşlarıyla set yorgunluğunu attıkları sırada çekilen fotoğrafları paylaşmış ve günlerce konuşulmuştu.

Murat Boz, dizideki partneri Tuba Büyüküstün ile ilgili paylaşımla alakalı soruya da "Tuba ile çok güzel bir iş çıkardık. Paylaşıma gelince ise arada öyle paylaşımlar yapıyorum" cevabını verdi.