Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani için yapım şirketinden özel talepte mi bulundu? İddialara yanıt verdi!

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 'Aziz' dizisinde ilk kez kamera karşısına geçen eşi İmane Elbani için yapımdan özel taleplerde bulunduğu iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani için yapım şirketinden özel talepte mi bulundu? İddialara yanıt verdi!

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı ‘Aziz’ dizisine eşi İmane Elbani de dahil olmuştu.

Snob Magazin’de yer alan habere göre, ilk kez kamera karşısına geçen İmane Elbani için Yıldırım’ın yapım şirketinde özel taleplerde bulunduğu iddia edilmişti. Kulislerinin ayrı olmasını isteyen Murat Yıldırım’ın ayrıca eşinin rahat hazırlanması ve rolüne konsantre olması için ayrı bir karavan talep ettiği ileri sürülmüştü.

Bir süre eşiyle kendisine aynı sahneler yazılmaması için senaristlere ricada bulunan oyuncunun sette sıkıntı yaşamamak için her şeyi düşündüğü iddia edilmişti. Bu arada Elbani, diziden alacağı ücreti bağışlayarak takdir toplamıştı.

İddialara yanıt verdi

Magazin Mahallesi'nin haberine göre, oyuncu Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani ile ilgili hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Instagram’ın hikaye bölümünden açıklama yapan oyuncu, “Bu kaçıncı doğru olmayan haber. Lütfen daha dikkatli olalım. Kul hakkına giriyorsunuz” dedi.