Müzik tarihinin efsane ismi Ralph Tavares yaşamını yitirdi

Ünlü Tavares'ın unutulmaz şarkılarını seslendiren üyesi Ralph Tavares 79 yaşında yaşamanı yitirdi. 4 kardeşten oluşan ünlü grubun efsane ismi Ralph Tavares'ın 80. doğum gününü kutlamasına sadece birkaç gün kalmıştı.

Müzik tarihinin efsane ismi Ralph Tavares yaşamını yitirdi

İsmini müzik tarihine altın harflerle yazdıran efsane Soul şarkıcısı Ralph Tavares'in ölümünün ardından sosyal medya kullanıcıları akıllara kazınan parçalarını ardı ardına paylaşmaya başladı.

Heaven Must Be Missing An Angel parçası ile tanınan Ralph Tavares'in 3 küçük kardeşi ile kurduğu grup Tavares'in birçok parçası hit oldu.

Tavares grubu ile tüm dünyada çok sevilen parçalara imza atan Ralph Tavares'ın kaybı müzik dünyasında büyük hüzün yarattı. Ralph Tavares'in kesin ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

Grubun ağabeyi oydu

10 erkek kardeşin beşincisi olan Ralph Tavares, dört küçük kardeşi Pooch, Chubby, Butch ve Tiny ile Tavares grubunu kurmuş,  Never Had a Love Like This Before gibi şarkılarla liste başı olmayı başarmıştı.

1959'da Chubby ve Turnpikes olarak sahne alan grup diğer kardeşlerin de gruba eklenmesi ile adlarını Tavares olarak değiştirdi ve sanat hayatlarında başarıdan başarıya koştu.

Tavares ismi onlara uğurlu gelmiş olmalı ki 1974'te Hall & Oates'in She's Gone ile bir numaraya yükseldiler.

Tavares, 1975'teki It Only Takes a Minute ile en başarılı yıllarını yaşadı ve daha sonra Jonathan King ve Take That tarafından cover'lanan şarkıyla R&B listesinin zirvesine yerleşti.