Oğulcan Engin, Seda Sayan sessizliğini bozdu

Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamıştı. Sayan ile aralarının bozuk olduğu iddia edilen Engin, Anneler Günü'nde Instagram'dan yaptığı paylaşımla söylentilere adeta yanıt verdi. Bu haberlerle gündemde olan Çağlar Ökten ise Seda Sayan'ın bir pozunu paylaşarak, yaptığı yorumla dikkat çekti.

Oğulcan Engin, Seda Sayan sessizliğini bozdu

Şarkıcı Seda Sayan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almış, 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde Beşiktaş'taki lüks bir otelde evlenmişti. Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşmişti.

Ünlü ismin gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten'in damatlığı Tolga Çam imzası taşımıştı. Sayan'ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı.

Oğulcan Engin nikaha katılmadı

Sayan'ın eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin’in nikâh töreninde olmaması dikkat çekmişti. İddialara göre; 31 yaşındaki işletmeci, duruma tepki göstermişti. Seda Sayan’ın oğlunu yanında görmek istemesine rağmen Oğulcan Engin düğüne katılmamıştı.

Annesinin evliliği hakkında sessiz kaldı!

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Miray Daner ile görüntülenen Oğulcan Engin, özel hayatıyla gündemden düşmeyen annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile nikâh törenine katılmadığının hatırlatılması üzerine sessizliğini korumuştu.

Dedikoduların ardından ilk paylaşım

Şimdilerde kendisinden yaşça küçük eşiyle balayında olan Seda Sayan, konuyla alakalı sessizliğini sürdürürken, Oğulcan Engin'den bir hamle geldi.

Engin, küs olduğu ileri sürülen annesi Seda Sayan ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Oğulcan Engin, "Anneler Günü" temalı gönderisiyle haklarında çıkan söylentileri yalanlamış oldu.

Oğulcan Engin, Seda Sayan sessizliğini bozdu

"O benim kadınım arkadaş"

Seda Sayan'ın kendisinden küçük müzisyen eşi Çağlar Ökten ise aşka geldi. Ökten, eşi Seda Sayan'ın bir pozu paylaşarak şunları yazdı:

"Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana… İşte o benim kadınım arkadaş. Canıma can katan, gözüm gözüne değdiğinde ruhumu huzurla kaplayan aşkım karım. Seni çok seviyorum tamam mı?" Seda Sayan da bu paylaşıma "Sonsuz aşk seni seviyorum" yanıtını verdi.

“Küçük deyip durmasınlar!”

Öte yandan nikah sonrası Sayan, 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile aralarındaki yaş farkına yapılan yorumlara sinirlenmişti. Ünlü isim, 2. Sayfa’ya gönderdiği mesajda "Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl ‘küçük yaştaki’ diye bahsedilir!" diyerek sitem etmişti.

Seda Sayan'ın haberi sosyal medyada yayınlanınca şarkıcı, 33 yaş bilgisiyle alay etti ve gülücük emojisi koymuştu. Sayan'ın bu çıkışına takipçiler ise yeniden "Oğlun yaşında" yorumları yağdırmıştı.