Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman üçüncü kez ayrıldı

Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman, 3. kez şans verdikleri ilişkilerinde de mutluluğu bulamadı. Çiftin, yeniden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman üçüncü kez ayrıldı

Geçtiğimiz Haziran ayında aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman, ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamadı.

Yine ayrıldılar

Habertürk’ten Aytekin Teker’in haberine göre, daha önce iki kez ayrılıp barışan çiftin, son olarak Kuruçeşme'de görüntülenerek aşklarına bir şans daha verdiği ortaya çıkmıştı.

Birbirlerini sildiler

Ancak Uzman ile Uğur, birbirlerine tanıdıkları bu şansta da mutluluğu bulamadı ve 5 ayda 3. kez ayrıldı. Geçtiğimiz ay biten aşklarının ardından ikili, sosyal medyada birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi ve birbirilerini takip etmeyi de bıraktı.

Taşınıyor

Çalkantılı beraberlik sonrası Uzman'ın, bu kez hayatında yeni bir sayfa açarak Beykoz'daki evinden taşınmaya karar verdiği ve yeni bir ev arayışına girdiği konuşuluyor.        

'Mutluyuz' demişti

Uzman, kısa bir süre sonra gazetecilerin 'ayrılık' sorularına yanıt vermişti. Konuyla ilgili açıklama yapan 36 yaşındaki oyuncu, "Arkadaşlar ayrılık uzun sürmedi, tekrar bir araya geldik. Mutluyuz, her şey yolunda" diyerek, barıştıklarını duyurmuştu. Çift, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bu fotoğrafla birlikteliklerini ilan etmişti.