Otel odasında ölü bulunmuştu! Oyuncu Bob Saget'in ölüm nedeni şoke etti!

Gençlik yıllarında rol aldığı Full House (Bizim Ev) dizisinde canlandırdığı Danny Tanner karakteriyle hafızalarda yer eden, ardından da birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Bob Saget'in ölüm nedeni ortaya çıktı.

Otel odasında ölü bulunmuştu! Oyuncu Bob Saget'in ölüm nedeni şoke etti!

Ünlü komedyen Bob Saget'in ailesinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz ay Florida'nın Orlando şehrindeki bir otelde ölü bulunan Bob Saget'in kafa travması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Kafasını bir yere çarpmış ama önemsememiş

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yetkililer, Bob'un kafa travması nedeniyle vefat ettiğini belirledi. Kafasının arkasını yanlışlıkla bir şeye çarptığı, çarpmanın önemli bir şey olmadığını düşündüğü ve daha sonra uyumaya gittiği sonucuna vardılar. Herhangi bir uyuşturucu veya alkol bağlantılı olmadığı tespit edildi."

Saget ailesi, hayranlarından gelen destek mesajlarının böylesi bir süreçte büyük bir destek sağladığını belirterek "Sonsuza kadar minnettarız. Hep birlikte yas tutmaya devam ederken, Bob'un bu dünyaya getirdiği sevgi ve kahkahaları hatırlamanızı ve onun hepimize öğrettiği dersleri aklınızda tutmanızı istiyoruz: Herkese nazik olun, sevdiğiniz insanlara onları sevdiğinizi hissettirin, zorlu zamanları kahkahalar ve kucaklaşmalarla karşılayın" ifadelerini kullandı.