Oyuncu Burçin Terzioğlu'nu kızdıran soru

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki gün Bebek'teki bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Terzioğlu, gazetecilerin sosyal medyada eski ve son halinin karşılaştırılarak yapılan 'estetik' yorumlarını hatırlatması üzerine 'Ne saçma bir konu' diyerek sitem etti.

Oyuncu Burçin Terzioğlu'nu kızdıran soru

Oyuncu Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz gün Bebek'teki bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, kapüşonu ve taktığı maskeyle tanınmakta güçlük çekilen 41 yaşındaki oyuncu, hızlı adımlarla otomobiline doğru ilerledi.

'Estetik' yorumları kızdırdı

Burçin Terzioğlu, muhabirlerin, sosyal medyada eski ve son halinin karşılaştırılarak yapılan 'estetik' yorumlarını hatırlatması üzerine, "Ne saçma sapan bir konu bu arkadaşlar!" diyerek, sitemde bulundu.

"Estetik var"

Geçtiğimiz aylarda hakkında bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu, kalıcı işler yapmak istediğini belirterek, "İyi işlere imza atmak, unutulmamak ve güzel anılmak istiyorum. Bundan 20 sene sonra da ömrüm yeterse 'iyi oyuncudur, iyi insandır' denilsin istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Estetik yaptırdığını da dile getiren Burçin Terzioğlu, "19-20 yaşındayken burnumu yaptırmıştım. Teknoloji o kadar kötüydü ki, bir ay basket topu gibi gezdim." sözleriyle güldürmüştü.