Oyuncu Erdem Baş, ABD'ye yerleşti

Ünlü oyuncu Erdem Baş, artık ABD'de yaşayacağını açıkladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Baş, 'Green Card çıkmışken değerlendirmek istedim ve NY'a (New York) taşınıyorum' dedi.

Oyuncu Erdem Baş, ABD'ye yerleşti

1999 - 2004 yılları arasında ekrana gelen "Ayrılsak da Beraberiz" adlı dizide canlandırdığı "Mc Erdem" karakteriyle ünlenen Erdem Baş, ABD'ye yerleşti.

"New York'a taşınıyorum"

Twitter'dan konuya ilişkin bir açıklamada bulunan ünlü oyuncu, "Ülkeyi terk ettiğim yok, Green Card çıkmışken değerlendirmek istedim ve NY'a (New York) taşınıyorum. 'Oyuncu kaybetti, oyuncu kazandı' geyiği ise tamamen şaka için..." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Erdem Baş, ABD'ye yerleşti

44 yaşında baba oldu

Öte yandan Erdem Baş, kendisi gibi oyuncu olan Selvet Su Deniz ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren ünlü çift, geçtiğimiz ay kızları Vera'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

"İlk karşılaşmamız"

Kızını kucağına ilk aldığı anı paylaşan 44 yaşındaki oyuncu, duygularını "İlk karşılaşmamız.. Nazım’ın Vera’sı değil, artık Erdem’in Vera’sı anılsın... Canım kızım... Bana babalığı nasip eden Allah’a şükürler olsun. Kızıma ve eşime çok teşekkür ederim bana bu duyguyu yaşattığınız için.. Güzel karım ve tatlı kızım, ikinizi de çok seviyorum..." sözleriyle dile getirmişti.

Oyuncu Erdem Baş, ABD'ye yerleşti