Oyuncu Kathy Lamkin, yaşamını yitirdi

Texas Chainsaw Massacre ve No Country For Old Men gibi filmlerde oynayan ünlü oyuncu Kathy Lamkin, 74 yaşında hayatını kaybetti.

Oyuncu Kathy Lamkin, yaşamını yitirdi

Oyuncu Kathy Lamkin'in 4 Nisan günü geçirdiği hastalığın ardından hayata gözlerini yumduğu açıklandı. Ailesi, yaptığı açıklamada "“Kathy, ailesi ve arkadaşları tarafından özlenecek. O, bu Dünya'daki yaşamı boyunca karşılaştığı her şey üzerinde bir etki bıraktı" dedi.

Haber Global'in derlediği bilgilere göre, 50'ye yakın film ve dizide oynayan Kathy Lamkin özellikle No Country For OLd Men ve Texas Chainsaw Massacre filmleriyle adını duyurmuştu.

25 yıllık bir kariyeri olan başarılı oyuncu, 2014 yılında emekli olmuştu. Lamkin ayrıca, Kiss Kiss Bang Bang, Waiting for Guffman, Sweetwater gibi filmlerde de rol almıştı.

TV'de ise Bones, My Name is Earl, Malcolm in the Middle gibi dizilerde boy göstermişti. Texas Chainsaw Massacre'de canlandırdığı Tea Lady rolü kariyerinin zirve noktası oldu. Nip and Tuck'ta da dikkat çeken bir rolü canlandırmıştı.

No Country For Old Men'deki sahnesi ise ona 2007'de Screen Actors Guild Ödülü'nü kazandırmıştı.

Sinema kariyerindeki ilk ve tek öpücüğünü Ben Stiller'dan almıştı ancak The Heartbreak Kid filmindeki o sahne yayınlanmamıştı. 1947 yılında Teksas'ta doğan Lamkin'nin iki çocuğu bulunuyordu.