Oyuncu Özge Özder'den olay Sadakatsiz itirafları!

İlk çocuğu Eva Luna'yı geçtiğimiz yıl kucağına alan ünlü oyuncu Özge Özder katıldığı gündüz kuşağı programında hamileyken set hayatında yaşadıklarını anlattı.

Oyuncu Özge Özder'den olay Sadakatsiz itirafları!

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in final yapması ile katıldığı programda set hayatıyla ilgili konuşan Özge Özder, "Beni ekonomik kullandılar" dedi.

Hülya Koçyiğit'in gündüz kuşağı programı Film Gibi Hayatlar'a konuk olan Özge Özder hamilelik sürecinde rol aldığı Sadakatsiz dizisi hakkında konuştu.

Sinan Güleryüz ile 2018 yılında evlenen ve ilk çocuğu Eva Luna Güleryüz'ü kucağına alan Özge Özder yapımcısının bu konuda kendisine destek çıktığını belirtti.

"Ben işi kabul ettikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktorun, ‘Henüz ailelere söylemeyin. Ne olur ne olmaz’ dediği dönemdi. Ama sanki bir şey gizlemiş gibi olacaktım. Belki yollarına başka oyuncu ile devam edeceklerdi. O yüzden eşimden sonra ilk öğrenen Fatih Aksoy oldu" diyen Özder, şöyle devam etti:

"Bana, ‘Bebeklerin uğuruna çok inanırım. Bu bebek uğur getirir. Biz seninle devam etmeyi çok isteriz’ dedi. Rolde ufak değişiklik yaptık. Beni çok ekonomik kullandılar. Haftada bir ya da iki gün sete gittim."

Anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini ifade eden güzel oyuncu Özder "Annelik hayatıma bir anlam kattı. İnsanın kendi evladı olması başkaymış. Çok duygusallaştım. Bebeklerle ilgili kötü bir şeye tahammülüm kalmadı. Annelik açık yara gibi, dokunduğunuz anda gidiyor. Empati duygusu daha yüksek oluyor." açıklamasında bulundu.

Oyuncu, hamilelik döneminde de mesleğinden uzak kalmadığını ise, "Doğuma iki gün kala setteydim. Doğumdan üç hafta sonra da geri döndüm. Fatih Aksoy’a öyle bir söz verdim. Fatih Bey, ‘Kendine kötü davranarak bir hamilelik geçirme. Hemen de bize geri dön, zor durumda bırakma’ dedi. Ben de var gücümle sete döndüm" şeklinde açıkladı.

Oyuncu Özge Özder'den olay Sadakatsiz itirafları!