Özcan Deniz ile Samar Dadgar evlendi! Annesi Kadriye Deniz nikaha katılmadı!

Özcan Deniz, yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde Zekeriyaköy'deki evinde nikah masasına oturdu. Ünlü şarkıcı ve oyuncunun daha önce, 'Evlenmesini istemiyorum' açıklamasını yapan annesi Kadriye Deniz ise törene katılmadı.

Özcan Deniz ile Samar Dadgar evlendi! Annesi Kadriye Deniz nikaha katılmadı!

Özcan Deniz, 2018'de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Şiddet davasından beraat eden Deniz, kısa bir süre sonra modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Sessiz sedasız evlendiler

Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteliklerini sürdüren çiftten Deniz'in, üçüncü kez evlendiği ortaya çıktı. 20 Ocak'ta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ikili, sessiz sedasız dünyaevine girdi. Çiftin balayı için Dubai'yi tercih ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin "evlilik" sorularına "kısmet..." yanıtını veren Deniz'in Zekeriyaköy’deki evinde gerçekleşen nikahına küçük bir arkadaş grubu da katıldı.

"İlla nikah masasına mı oturmak lazım?" demişti, törene katılmadı

Özcan Deniz'in bu evliliğe karşı çıkan ve daha önce konuyla alakalı, "İstemiyorum" yorumunu yapan annesi Kadriye Deniz ise törene katılmadı.

Özcan Deniz ile Samar Dadgar evlendi! Annesi Kadriye Deniz nikaha katılmadı!

Deniz, geçtiğimiz aylarda, "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum."

"Güzel gülüşlüm, gamzesine yandığım"

Deniz, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum gününü şu sözlerle kutlamıştı:

İyi ki geldin... Sen geldin, şehre bir film geldi.

Ben yenilendim, bulutlar gitti.

Bir güzel orman oldu yazılarda.

İklim değişti, Akdeniz oldu...

O eşsiz sevgi dolu kalbinle iyileştirdin dokunduğun her şeyi...

İyi ki doğdun masalımın prensesi... Güzel gülüşlüm, gamzesine yandığım...

"Hediye gibi geldin, hoş geldin"

Samar Dadgar da tektaşının fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Sevgilisiyle görüntülerinin de yer aldığı paylaşıma Dadgar, "Hediye gibi geldin, hoş geldin..." mesajını not düşmüştü.

"2022'nin ilk saatlerinde evlilik teklifi aldım" demişti

Dadgar, ayrıca geçtiğimiz yıl katıldığı bir etkinlikte tektaş yüzüğü ve pembe kıyafetiyle dikkat çekmişti. Samar Dadgar, muhabirlerin "evlilik" sorularına yanıt vermişti. Dadgar, "Yeni yılın ilk saatlerinde (2022) Kıbrıs'ta evlilik teklifi aldım. Çok mutlu oldum ama bu yaz düğün yok" demişti.