Petek Ertüre ile Serdar Oal evleniyor

Petek Ertüre, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos'ta Bodrum'da nikâh masasına oturacak.

Petek Ertüre ile Serdar Oal evleniyor

İlişkilerini bir dargın bir barışık 2 yıldır sürdüren sunucu-oyuncu Petek Ertüre ile iş insanı Serdar Oal, kısa bir ayrılığın ardından barışarak evlenme kararı aldı.

Hürriyet’ten Fuat Çağdaş’ın haberine göre çift, nikâh tarihi olarak da tanıştıkları gün olan 7 Ağustos’u tercih etti.

Nikâh sonrası parti

Petek Ertüre ve Serdar Oal, Bodrum’daki Highlight Otel’de nikâh masasına oturacak. Çiftin nikâhını Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kıyacak.

Merasimin ardından çift, yakın dostlarının katılacağı küçük bir parti verecek. Ertüre, yaz düğününde gelinlik yerine beyaz bir elbise giyecek.

Petek Ertüre ile Serdar Oal evleniyor

Petek Ertüre kimdir?

Petek Ertüre, 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Liseyi Marmara Kolejinin teknik lisesi olan Marmara Radyo Televizyon’da okudu. Ardından Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü‘nde okudu ve mezun oldu.

B Magazin, D life, D Magazin, Renkli Hayatlar isimli Magazin programlarını sundu. Aynı zamanda reklam filmlerinde ve Sonbahar isimli dizide rol aldı. Müjdat Gezen Sanat Okulu, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitim aldı. Uzun zaman Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Ertüre'nin Ali Ege isimli bir oğlu var.