Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile Show TV'de ekrana gelecek olan Sipahi dizisinin yıldızı Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı öğrenildi. Çiftin aşkı, 3 ay sürdü.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra meslektaşı Kaan Yıldırım ile el ele geldikleri bir konserde aşklarını ilan etmişti.

Sosyal medya hesaplarından karşılıklı paylaşımda bulunan sevgililer Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın romantik karelerine ise beğeni ve yorum yağmıştı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkı bitti

3 ay önce aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber geldi. İkili ayrılık kararı aldı.

3 aydır aşk yaşayan ve sosyal medya hesaplarından ilişkilerini göz önünde yaşayan ikilinin, ayrılık kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

2. Sayfa'nın haberine göre, Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın kıskançlıklarından bunalınca ilişkide büyük bir kriz çıktı. Deniz'in sosyal medya hesabından yayınladığı banyo pozundan rahatsız olan Yıldırım, kıskançlık krizine girince ikili yollarını ayırma kararı aldı.

Birbirlerini takipten çıkmayan, fotoğrafları silmeyen çiftten Pınar Deniz'in yakınlarına ise "Şimdilik mola verdik" dediği öğrenildi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkı bitti