Rapçi Nelly'den skandal seks videosu paylaşımı

Ünlü rapçi Nelly Instagram hesabından şoke eden bir paylaşım yaptı. Nelly, kendisine oral seks yapan kadının videosunu paylaştı.

Rapçi Nelly'den skandal seks videosu paylaşımı

Gerçek adı Cornell Iral Haynes Jr. olan rapçi Nelly, skandal bir paylaşıma imza attı.

Instagram'da yaklaşık 4 milyon takipçisi bulunan Nelly, kendisine oral seks yapan kadının videosunu paylaştı. 1 dakikalık video hızla yayılınca, ünlü rapçiye tepkiler çığ gibi büyüdü.

Ünlü rapçinin hayranları ve takipçileri seks videosunu şikayet etti. Nelly, tepkiler üzerine videoyu kaldırdı ve özür diledi.

Ünlü rapçi, yaptığı açıklamada "Genç bayandan ve ailesinden içtenlikle özür dilerim, bu onlar için istenmeyen bir tanıtımdır. Bu, gizli olan ve hiçbir zaman halka açılmaması gereken eski bir videoydu." dedi.

Tecavüzden tutuklanmıştı

Rapçi Nelly’nin 2017 yılında Washington’da konser için gelen bir kadına tur otobüsünde tecavüz etmekten suçlu bulunup tutuklanmıştı.

Gazeteci Marielle Songy, 'Nelly videosundaki kadının videonun paylaşılmasına izin vermediğini hatırlatırım, bu yüzden videoyu paylaşmayın' diye tepki gösterdi. 

Nelly, geçen ay 63 yaşındaki Madonna'nın sosyal medyada iç çamaşırı giyerken paylaştığı fotoğraflarını sert bir dille eleştirmişti.