Sadakatsiz 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Derin, Asya ve Volkan'ı yakalıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in paylaştığı Sadakatsiz'de Asya ve Volkan arasında yaşananlar herkesi şoke ediyor. Asya'nın Volkan'a yakın davranması kafaları karıştırırken, bu duruma şahit olan Derin gördüğü manzara karşısında donup kalıyor! Peki, tüm bu olanlar Asya'nın planının bir parçası mı?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sadakatsiz 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Derin, Asya ve Volkan'ı yakalıyor!

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Tarık Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Sadakatsiz, 52. bölümüyle 16 Mart Çarşamba akşamı Kanal D'de seyirci karşısına çıkacak.

Habera

Sadakatsiz son bölüm özeti

Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya’nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür.

Asya’nın aklına soktuğu şüphe Derin’i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır.

Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

Haber

Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir.

Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya’nın son kararı ne olacaktır?

Haber