Şarkıcı Gökhan Güney'den gelini Ece Güney'in iddiasına cevap

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney ile dünyaevine giren Ece Güney, 2014 yılında mide kanseri nedeniyle eşinin vefatının ardından kayınpederiyle karşı karşıya geldi. Ece Güney, kendisine kalacak sekiz dairenin Gökhan Güney tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Sessizliğini bozan 68 yaşındaki sanatçı, gelininin olay yaratan iddiasına cevap verdi.

Şarkıcı Gökhan Güney'den gelini Ece Güney'in iddiasına cevap

Ece Güney, Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney ile 2012 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kanser tedavisi gören Selim Güney, 2014'te, 40 yaşında hayatını kaybetmişti.

FOX'ta yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programına katılan Ece Güney, kayınpederi Gökhan Güney'i, eşinden kendisine kalacak sekiz dairenin üzerine konmakla suçladı.

Şarkıcı Gökhan Güney'den gelini Ece Güney'in iddiasına cevap

"Tedbir kararı alındı"

Oğlunun akrabalarının üzerine yaptığı, daha sonra ise kendisi tarafından tapularının alındığı belirtilen 8 evin gelininden kaçırıldığı suçlamasını reddeden ve gelini hakkında koruma kararı çıkaran usta sanatçı, yazılı bir açıklama ile tepkisini dile getirdi:

"İtibar sarsıcı bu söylemlere karşılık pek çok kanal, yayına katılmamı ve anlatılanlara cevap vermemi beklemektedir. Ancak bu kişinin programda bahsettiği olaylara karşı herhangi bir yayına katılmak, bahsi geçen olayların gerçekte nasıl olduğunu anlatmak, oğlumun hatırasının üzerinden gündemde kalmak benim prensiplerime aykırıdır. Benim bu kişiye cevabım yalnızca hukuki yollarla olacaktır. Zaten yayından haberdar olur olmaz bu kişiye karşı yasal yollara müracaat edilmiş ve şahsın hakkında gerekli tedbir kararı alınmıştır. Kendisinin hakkımda küçük düşürücü söylemlerine devam etmesinin ve iletişim araçları veya sair surette tarafımı rahatsız etmesinin yasal karşılığı olacağı karara bağlanmıştı.

Bahsi geçen taşınmazlardan haberim bile yok

Ömrüm boyunca onuru ön planda tuttuğum bir hayat tarzı benimsedim. Özel hayatımla gündeme gelmemeye daima özen gösterdim. Beni yakından tanıyanlar aile hayatıma ne kadar önem verdiğimi, maddiyatın hiçbir zaman benim için ön planda olmadığını gayet iyi bilirler. Bu nedenle 42 yıldır sevgisine nail olduğum kamuoyunun bilmesini isterim ki bu kişinin iddiaları tümüyle gerçek dışıdır. Programda bahsi geçen ve varlığından dahi haberdar olmadığım taşınmazlara, iddia edildiği üzere tarafımca el konulmuşsa bunu ispat etmesi gereken kişi kendisidir. Vurgulamak isterim ki bu şahıs var olduğunu iddia ettiği hiçbir belgeyi sunmamıştır. Buna rağmen şahsın tutarsız söylemlerinin dayanağı olup olmadığı araştırılmadan anlattıklarına genişçe yer verilmiş ve hakkımda olumsuz bir algı oluşmasına sebep olmuştur.

Ailemin itibarını zedelemek istiyor

'Çamur at izi kalsın!' anlayışıyla hareket eden bu kişinin, benim ve ailemin itibarını zedelemeyi amaçlayan, kişilik haklarını ihlal eden her türlü haksız eylemine karşı yasal yollara başvuracağımı saygıyla bildiririm."