Şarkıcı Nükhet Duru'dan şaşırtan itiraf! 'Ailem beni…'

Nükhet Duru, çok zor bir çocukluk geçirdiğini dile getirdi. Ünlü sanatçı, ailesi için 'Beni evlatlık vermeyi tercih ettiler' itirafında bulundu.

Şarkıcı Nükhet Duru'dan şaşırtan itiraf! 'Ailem beni…'

Ünlü sanatçı Nükhet Duru (67), YouTube'da yayınlanan "Melikşah Altuntaş ile Hayatımın Listesi" adlı programa konuk oldu.

Samimi açıklamalarda bulunan Duru, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Ailesine olan kırgınlığını dile getiren Nükhet Duru, bir itirafta da bulundu.

"Ailem beni evlatlık verdi"

"Beni hayatta tutan, kol kanat geren bir insan olmadı. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim. Genç kızlık geçirmedim, direkt genç kadınlığa adım attım" diyen sanatçı, "Kendi meseleleriyle meşgul bir anne ile kendi meseleleriyle meşgul bir babanın çocuğuydum. Halleri, vakitleri yerinde olmasına rağmen beni evlatlık vermeyi tercih ettiler. Belki de ‘İkimiz de tuhaf insanlarız. Bir aşkın içinde debeleniyoruz, çocuk da bizi mi çekecek?' diye düşündükleri için verdiler” şeklinde konuştu.

"Sahnede savaş boyalarım var!"

Ayrıca sahnenin kendisi için olan önemini de dile getiren Duru, "Sahneye çıkmadan ciddi müzik dinlerim, beni azdırsın diye. Baş edemeyeceklerimi dinlemeye çalışırım. Benim alanım orası, yaptığım makyaj ve giydiğim elbise; savaş boyalarım ve zırhım benim. Çünkü ben yıllar önce var olabilmek, hayatta kalabilmek için şarkı söyleyip sahneye çıktım" dedi.