Şarkıcı Tom Parker, beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetti

Britanyalı müzik grubu Wanted'ın solistlerinden Tom Parker, 33 yaşında beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetti.

Şarkıcı Tom Parker, beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetti

Müzik dünyasını kahreden haber az önce geldi. Wanted grubunun şarkıcılarından Tom Parker bir süredir tedavisini gördüğü beyin tümörü nedeniyle 33 yaşında aramızdan ayrıldı.

Ölüm nedeni olarak glial beyin tümörü gösterildi.

Acı haberi eşi Kelsey duyurdu. Instagram'dan bir açıklama yayınlayan Kelsey, "Tom'u bugün erken saatlerde, tüm ailesi yanındayken kaybettik. Kalplerimiz kırık" diye yazdı.

"Onsuz bir hayatı hayal edemiyorum"

Duygusal bir açıklama yayınlayan Kelsey, "Tom bizim dünyamızın merkezindeydi, onsuz bir hayatı hayal bile edemiyoruz. Onun bulaşıcı gülümsemesini, enerjisini hiç unutmayacağız. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Son anına kadar savaştığını bilmenizi istiyoruz. Tom seninle sonsuza kadar gurur duyacağım" dedi.

Eşi hamileyken öğrenmişti

Tom Parker, eşi Kelsey ikinci çocuklarına hamileyken beyninde tümör olduğunu öğrenmişti. Doktorlar tümörü almanın imkansız olduğunu açıklamıştı. Tom'un ölümünün ardından diğer grup üyeleri de gözyaşlarına boğuldu.

Wanted grubu üyeleri kahroldu

Gruptan yapılana açıklamada Tom için "Kardeşimiz" ifadesi kullanılırken resmi sosyal medya hesaplarında "Max, Jay, Siva, Nathan ve tüm Wanted ailesi, bugün vefat eden grup arkadaşımız Tom Parker'ın trajik ve erken kaybıyla harap oldu. Tom, Kelsey için harika bir eş, Aurelia ve Bodhi için harika bir babaydı. O bizim kardeşimizdi, hissettiğimiz üzüntüyü kelimelerle ifade edemeyiz. Sonsuza dek kalbimizdesin" denildi.

Şarkıcı Tom Parker, beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetti