Seren Serengil'den Bergen'e yönelik şok sözler!

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, vizyona giren Bergen filmiyle ilgili şok eden ifadeler kullandı. Serengil'in 'kıro' çıkışı tartışma yarattı. Ünlü sunucunun Gülşen'e yönelik açıklaması da dikkat çekti.

Seren Serengil'den Bergen'e yönelik şok sözler!

Sesiyle 80'li yıllarda adından söz ettiren fakat evliliği boyunca psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan eşi Halis Serbest tarafından 1989 yılında öldürülen Bergen'in trajik hikâyesini konu alan 'Bergen' adlı film, dün vizyona girdi.

Sunucu Seren Serengil, Bergen filmiyle ilgili şok eden bir eleştiri yaptı. Serengil, filmde Bergen'in şarkılarını seslendiren sanatçılardan sadece Mehtap Yılmaz'ın yorumunu beğendiğini söyledi.

'Kıro' çıkışı olay oldu

Ünlü sunucu, "Bergen'in gırtlağına sahip olan tek isim Mehtap Yılmaz. Onun dışındaki Bergen şarkıları bana geçmedi. Arabesk şarkıları mahalleden gelen kadınlar ve romanlar güzel okuyor. Modern bir kadının yaşam tarzında arabesklik yoktur. Şehirde doğmuş ve büyümüş bir kadından Bergen şarkısını dinlersen tat alamazsın. Gülşen kendi tarzında iyi yorumlamış ama kıro bir kadın değil. Bu büyük bir eksik" diyerek dikkat çekti.

"Kıro kadınlara yakışıyor"

Sözlerini sürdüren Serengil, "Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor" diyerek şok etti. Serengil'in bu çıkışla kimi hedef aldığı merak konusu oldu.

Gülşen, filmde Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' adlı şarkısını seslendirdi.

Haber