Sır gibi saklıyordu! İşte Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi…

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sır gibi sakladığı annesi ortaya çıktı. Anne-kız kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Sır gibi saklıyordu! İşte Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi…

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, dün akşam sevgilisi Levent Dörter ile nişanlandı. Çıtak'ın nişanı sonrası annesi de merak konusu oldu.

İbrahim Tatlıses, 90'lı yıllarda Işık Çıtak ile kısa süreli ilişkisinden dünyaya gelen Dilan Çıtak yıllar sonra ortaya çıkmıştı.

Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in izinden giderek şarkıcı oldu.

Sır gibi saklıyordu! İşte Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi…

Yıllar sonra babası tarafından kabul edilen Dilan Çıtak, kısa sürede hem sesi hem de özel hayatıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Çıtak'ın annesiyle pozları dikkat çekti. Anne-kız, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve beğeni topladı.

Dilan Çıtak'ın sır gibi sakladığı annesinin kızıyla benzerliği ve genç görüntüsü, "Ablası gibi duruyor" yorumlarına sebep oldu.

Sır gibi saklıyordu! İşte Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi…

Dilan Tatlıses'in annesi Işıl Çıtak kim?

İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğundan biri olan Dilan Çıtak’ın annesi Işıl Çıtak'tır. Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi Işıl Çıtak, 90'lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile yaşadığı kısa süreli ilişki sonrası Dilan'ı dünyaya getirmiştir.

İbrahim Tatlıses'in bebeği kabul etmemesi üzerine Dilan'ı kendisi büyüten Işıl Çıtak, ikinci kez evlilik gerçekleştirmiştir. Işıl Çıtak'ın evlendiği kişinin ismi Dilan'ın soyadını taşıdığı Cem Çıtak'dır. Dilan baba olarak hep onu bilmiştir.

Dilan Çıtak Tatlıses, 2007 yılında hayatını kaybeden üvey babası hakkında duygularını şu sözlerle paylaşmıştı:

"Bugün tam 9 sene oldu kapıdan girince 'babişkooo' diye bağırıp sırtına atlamayalı... Nefret ettim bugünden nefret ettim sensizlikten. Sadece seni almadı hayat benden, duygularımı, çocukluğumu, mutluluğumu da aldı. Gittiğin gün çocuktum ve çocuk kaldım. Yarım kaldı heryerim, büyüyemedim... Sonra ne zaman kırılsam hep ağladım. Ne vardı yine ağladığım da kucağıma yatsan bana saatlerce anlatsan beni ne çok sevdiğini... denizin dibindeki inci tanemsin safımsın pamuğumsun desen yine... Hastalandığım da baba diye ağlasam yine çünkü ben hastayken uyuyamazdın sen bakardın... Şimdi kalbim hasta keşke olsan ısıtsan sarsan sarılsan aşkım desen hemen iyileştirsen.. Hemen iyileşirimki Ne çok ihtiyacım var sana. Gidişin her yaramın sebebi oldu. Ve böyle olalı tam 9 sene oldu. Nefret ettim bugünden nefret ettim sensizlikten..."

Sır gibi saklıyordu! İşte Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi…