Songül Karlı'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı

Sinan Çalışkanoğlu'nun YouTube'daki 'Minibüs' programının konuğu olan Songül Karlı, yıllar sonra bir itirafta bulundu. Ünlü türkücü, yıllar önce annesiyle bindiği otobüste tacize uğradığını açıkladı.

Songül Karlı'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı

Oyuncu ve sunucu Sinan Çalışkanoğlu'nun kurduğu YouTube kanalı KOP-ART TV için  hazırlayıp sunduğu Minibüs programı, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu haftanın konuğu ünlü türkücü ve sunucu Songül Karlı. Minibüse binen Karlı, Sinan Çalışkanoğlu ve KOP-ART TV izleyicilerinden gelen sorulara yanıt verdi.

Bikinili fotoğraflarından rahatsız olduğunu ve hepsini sildireceğini açıklayan Karlı, yıllar sonra gelen itirafıyla herkesi şoke etti. Songül Karlı, yıllar önce otobüste tacize uğradığını açıkladı.

Otobüste tacize uğradım

"Minibüste başınıza ilginç bir olay geldi mi?" sorusuna Songül Karlı, "Minibüste değil ama otobüste geldi. Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, arkamda duran bir adamın elle tacizine uğradım. Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı. Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini, çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar. Bun da sosyal medyanın etkisi çok. Eskiden insanlar, böyle bir şeyi görse bile sesini çıkarmaz, görmezlikten gelirdi. Şimdi insanlar, böyle durumlarda birbirini koruyor ve birbirlerine destek oluyorlar." diye cevap verdi.

Songül Karlı'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı

Bikinili fotoğraflarımı sildireceğim

"Yaza hazırlık var mı? Bikinili fotoğraf paylaşımı yapacak mısınız?" sorusuna ise Karlı, şöyle cevap verdi:

"Öyle bir hazırlığım yok. Öyle de hoş olmuyor artık. Daha önce yayınlanan tüm bikinili fotolarımı da sildireceğim. Konu, bikini giyip giymemek değil. Tabii ki tatilde giyiyoruz ama ben kendi adıma, bikinili fotolarımın yayınlanmasını istemiyorum artık. Gençler gönüllerince giysin, onlara çok yakışıyor. Her şey, zamanında güzel."

Songül Karlı'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı