Stefan Kuntz, A Milli Takım aday kadrosunu açıkladı

Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Takım'da yeni dönemin ilk aday kadrosu belli oldu. İşte A Milli Takımın Norveç ve Letonya maçlarının aday kadrosu...

Stefan Kuntz, A Milli Takım aday kadrosunu açıkladı

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda sırasıyla oynanacak Norveç ve Letonya maçlarının aday kadrosunu belirledi.

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 3 Ekim Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Norveç ve Letonya maçına bu tesiste hazırlanacak Ay-Yıldızlılar, antrenmanlarına 4 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, Norveç maçı öncesinde 7 Ekim Perşembe günü saat 16.30'da Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 17.00'de gerçekleştirecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 8 Ekim'deki Türkiye-Norveç müsabakası, saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, Letonya karşılaşması için 9 Ekim Cuma günü İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Riga'ya gidecek. A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, ertesi gün TSİ 19.00'da Daugava Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Letonya maçı öncesindeki son çalışma ise, TSİ 19.30'da bu statta gerçekleştirecek.

Daugava Stadyumu'nda 11 Ekim Pazartesi günü oynanacak Letonya-Türkiye karşılaşması, TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Ay-Yıldızlı ekip, 12 Ekim Salı günü TSİ 12.00'de hareket edecek THY'ye ait uçakla Riga'dan İstanbul'a dönecek.

A Milli Takım Aday Kadrosu:

Kaleci

Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Sinan Bolat (Gent)

Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans

Zeki Çelik (Lille)

Mert Müldür (Sassuolo)

Çağlar Söyüncü (Leicester City)

Kaan Ayhan (Sassuolo)

Merih Demiral (Atalanta)

Ozan Kabak (Norwich City)

Serdar Aziz (Fenerbahçe)

Caner Erkin (Fatih Karagümrük)

Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Orta Saha

Abdülkadir Ömür (Trabzonspor)

Berat Özdemir (Trabzonspor)

Berkan Kutlu (Galatasaray)

Cengiz Ünder (Marsilya)

Hakan Çalhanoğlu (Inter)

Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)

Orkun Kökçü (Feyenoord)

Ozan Tufan (Watford)

Taylan Antalyalı (Galatasaray)

Yusuf Yazıcı (Lille)

Forvet

Burak Yılmaz (Lille)

Kenan Karaman (Beşiktaş)

Serdar Dursun (Fenerbahçe)