Sunucu Billur Kalkavan, 'çöpçatan' oldu! Yalnızlar için kamp düzenliyor!

Son zamanlarda yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan şimdi de çöpçatanlığa başladı.

Sunucu Billur Kalkavan, 'çöpçatan' oldu! Yalnızlar için kamp düzenliyor!

Annelik ve cinsellikle ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, geçtiğimiz günlerde Umut Birand’a verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı.

"Türk milleti cinsel ilişkiye girmiyor"

Uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu bunun nedeni açıklarken Türkiye’deki dizilerin çok kötü olduğunu söyleyerek, "Dizilerde öpüşme yok, yasak. Mesela biz Türk milleti olarak hiç cinsel ilişkiye girmiyoruz. Bölünerek çoğalıyoruz büyük ihtimal. Çünkü cinsellik konuşulmuyor ve gösterilmiyor bu ülkede. Ama her türlü cinayet, kan, mafya ve pisliğe tamam” ifadelerini kullanmıştı.

Aldatma konusunda “Partnerimden daha tehlikeliyim” sözleriyle tartışmalara neden olan Kalkavan, yine çok konuşulacak bir iş ile gündeme geldi.

Medyaradar'ın haberine göre 58 yaşındaki Kalkavan, Instagram hesabından paylaştığı video ile yalnız olanlara seslendi.

Hayat arkadaşını bulmak isteyenler için Sana Göre Biri Var adlı bir kamp düzenleyeceğini açıklayan Kalkavan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Merhabalar efendim. Hayat arkadaşını bulma semineri olan Sana Göre Biri Var’ın kampını yapıyoruz. 15-18 Ekim 2021 tarihlerinde Bodrum’dayız. Sizler için harika workshop ve seminerler hazırladık. Buğra Bahadırlı, Melek Dilek Kırıkkanat ve bendeniz Billur Kalkavan Sizlerle birlikteyiz. Sana Göre Biri Var kampına hepinizi bekliyoruz."