Survivor 2023'te haftanın son eleme adayları belli oldu

Survivor 2023, TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar, son bölümde yine dokunulmazlık için mücadele etti. Ünlüler ve gönüllüler takımı, zorlu parkurda kozlarını paylaştı. Ödülün ve dokunulmazlığın kazananın belli olurken eleme potasına girecek son isimler de seçildi. İşte Survivor'da kazanan ve Yokluk Adası'na giden isimler...

Survivor 2023'te haftanın son eleme adayları belli oldu

Survivor 2023'ün 24 Ocak'ta yayınlanan heyecan dolu son bölümünde, hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımı eleme potasına aday sokmamak için nefes kesen bir performans sergiledi. Haftanın üçüncü ve son dokunulmazlık oyunu, yanında kahve ve lokum ödülü ile birlikte geldi.

Dokunulmazlık sembolü ünlüler takımına gitti

Zorlu parkurda kadınlar yarışının kazananı 8-5 Ünlüler oldu. Erkekler mücadelesinde ise Kürşat'ın sayısı ile 8-4 yine Ünlüler kazandı. Böylece dokunulmazlık sembolü ve ödül, Ünlüler takımına gitti.

Survivor 2023'te haftanın son eleme adayları belli oldu

Potadan Ertuğ çıkmıştı

İlk dokunulmazlık oyununda Yokluk Adası'na Yusuf Güney ve Ertuğ gitmişti. Yarışmacıların Yokluk Adası'nda yapılan oyunla potadan kurtulma şansı bulunuyordu ve böylece potadan ilk çıkan Ertuğ olmuştu.

Survivor 2023'te haftanın son eleme adayları belli oldu

Fatih potadan kurtuldu

İkinci dokunulmazlık sonunda ise Yokluk adasına Aziz ve Fatih gitmiş; Yokluk Adası oyununda da potadan çıkan ikinci yarışmacı Fatih olmuştu. Böylece potada yer alan isimler, Yusuf Güney ve Aziz olarak belirlendi.

Yeni eleme adayları seçildi

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının Ada Konseyi oylaması sonunda, Aleyna üçüncü gitme adayı seçildi. Performans birincisi olan Osman Can ise dördüncü adayı söyleyerek, Chaby'nin ismini verdi.

Survivor 2023'te haftanın son eleme adayları belli oldu

Yokluk adasına gittiler

Gönüllüler takımından Aleyna ve Chaby, böylece yokluk adasına giden son isimler oldu. Üçüncü Ada Konseyi ile potaya giren iki ismin ise potadan kurtulma şansı olmuyor.

"Açıklayacağım bazı konular var"

Öte yandan Acun Ilıcalı, bir önceki konseyde "Açıklayacağım bazı konular var" demiş ve ekran başındakileri şoke ederek; şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bu sene çok zor geçeceğini söylediğimiz Survivor ile ilgili zorluğu tam olarak hissettiğimiz ilk haberi veriyorum. Bizim için yarışmacıların sağlığı çok önemli. Berdan Mardini bugün itibarıyla Survivor'a devam edemeyecek. Berdan Mardini, Survivor'a veda etmiş durumda. Maalesef bir yarışmacımız daha devam etme şansının olmadığını bize iletti. Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor'a.”

Yeni kuralı açıkladı

"Gelmiş geçmiş en zor Survivor olacak. Şimdi bu senenin zorluklarından birkaçını anlatıyorum. Bu sene yeni bir yenilik, zorluk yeniliği. Erzak oyunu aynı zamanda ada oyunu olacak. Kaybeden takımın adasında her hafta her şey sıfırdan başlayacak" şeklinde konuşan Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etmişti:

“Kaybeden takım üzerinde hiçbir şey olmayan adaya gidecek ve bunu her hafta yaşayacaksınız. Taban olacak sadece başka hiçbir şey kalmayacak. Elinizdeki malzemelerle ne yapabilirseniz yapacaksınız. Erzak oyunu bu sene çok kritik olacak. Yokluk adası var.”