Survivor konseyinde gergin anlar! 'Yakayım mı gemileri?'

Survivor 2022 All Star'ın 31 Ocak Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Konseyde ise yarışmacılar arasında gergin anlar yaşandı. Peki Survivor'da haftanın eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına hangi yarışmacılar gitti?

Survivor konseyinde gergin anlar! 'Yakayım mı gemileri?'

Survivor 2022 All Star'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise sürgün adasına giden ve eleme potasına giren yarışmacılar belirlendi.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. Ünlüler takımı açık ara farkla kazanarak üçüncü dokunulmazlığı aldı.

Survivor'da 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? İşte sürgün adasına giden isimler…

Survivor'da bu hafta sürgün adasına gönderilen ilk yarışmacı Barış Murat Yağcı olmuştu. Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden ünlüler takımında Birsen Bekgöz eleme adayı olmuş ve sürgün adasına gitmişti.

Survivor'da pazartesi akşamı iki eleme adayı daha çıkarıldı. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada üçüncü eleme adayı gönüllülerden Evrim Keklik oldu. Performans birincisi olan Batuhan'ın seçimi ile dördüncü ve son aday Mert Öcal oldu.

Evrim'den tepki: Yakayım mı gemileri?

Survivor'da takım arkadaşlarının eleme adayı olması için adını yazdığı Evrim Keklik sert sözler söyledi.

Adını yazanlara tepki gösteren Evrim, "Çok kişi duymaması gereken şeyler duyabilir. Yakayım mı gemileri? Beni yazan üç kişiyi ve nedenini biliyorum. Nisa'yı da anlıyorum bir kuyruk acısı vardır. Kendisiyle tartışmalarımız oldu. 2020'den de gelen şeyler var. Yasin'e şaşırdım sadece. Gün olur devran döner. Kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmaz. Karşılaşırız bir gün yeri gelir" dedi.

Eleme adayları için oylama yapıldı

Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise eleme adayları olan Mert, Birsen, Barış ve Evrim için sms oylaması yapıldı. Oylama sonucuna göre ise Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı 2 Şubat Çarşamba akşamı belli olacak.

Haber