Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç sözler! 'Bana gizli bir…'

tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da büyük finale sayılı günler kaldı. 22 Haziran Çarşamba akşamı 142'nci bölümüyle ekranlara gelen yarışmada, haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Nagihan ve Hikmet arasındaki tartışma, oyuna damga vururken konseyde Nagihan'ın Hikmet hakkında söyledikleri herkesi güldürdü. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç sözler! 'Bana gizli bir…'

Yapımını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor. Büyük finale geri sayımın başladığı yarışma, 22 Haziran Çarşamba akşamı 142'nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son olarak Berkan'ın elendiği Survivor son bölümde, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı.

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç sözler! 'Bana gizli bir…'

Adem'den Nagihan'a: Saçmalıyorsun!

Seremonide Hikmet'le arasında geçen tartışmada; Hikmet'in performansını küçümsediğini anlatan Nagihan, diğer arkadaşlarından da destek bekledi. Hikmet'in 'Böyle bir şey demedim' sözlerine üzerine konuşan Ayşe ve Batuhan da böyle bir cümle duymadıklarını ifade etti. Ardından Adem de konuya dahil oldu ve Nagihan'ın performansına kimsenin kötü bir şey söyleyemeyeceğini ve Hikmet'in de söylemediğini belirtti.

Buna çok sinirlenen Nagihan, "Siz de işinize geleni duyuyorsunuz. Madem en sevdikleriniz üzerine yemin edin" deyince Adem de kızdı. "Saçmalıyorsun Nagihan, bizi de zan altında bırakıyorsun yalan söylüyormuşuz gibi ayıp vallahi" dedi. Hikmet'in "Ben elimden geleni yapıyorum, sen kendi performansınla ilgilen" dediğini anlattı.

Hikmet-nagihan gerilimi

Oyunda Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Dokunulmazlık oyununda Hikmet ve Nagihan karşı karşıya geldi. Oyun sonunda 4-0 skorla galip gelen Hikmet oldu. Kazandıktan sonra "Hak edene hak ettiğini vereceksin, dört-sıfır" diye sevinen Hikmet'e Nagihan sinirlendi.

"Anca kadın yenince sevinirsin zaten. Kadın gücün yeter çünkü senin zavallı. Ben yapamadım, sen almadın. Benim yeteneksizliğim. Bir de aldığı sayıyla övünüyor. Zavallısın sen zavallı. Ancak yalakalık yaparsın buradan aldığın sayılarla" dedi.

Hikmet de "Hiç olmazsa kötü hareket yapmıyorum. Peşrevimi çekiyorum, selam yolluyorum. Kadın yarışır şekilde yarışmadın. Hareket çektin bana" diye yanıt verdi.

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç sözler! 'Bana gizli bir…'

"Bırak artık şu kadını!"

Bu sözler üzerine bağırmaya başlayan Nagihan, "Bırak artık şu kadını be. Ben ne yapıyorum burada? Kadına yakışır gibi yarış diyorsun, ne yapacaktım?" dedi. Hikmet de "Kadına yakışır gibi sevin diyorum ben sana" ifadelerini kullandı.

"Sen de adam gibi sevineceksin o zaman" şeklinde konuşan Nagihan, "Bundan sonra potalarda görüşeceğiz. Yanımda oturacaksın, her seferinde tir tir titreyeceksin. İki tan aldığın sayıyla benim beceriksizliğimden aldın. Bir kadının yakasından düş artık. O kadar zavallısın ki uğraşmadığın adam kalmadı. Sıra bende. Beni finalden etmeye çalışıyorsun, ayağımı kaydırmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana, hakkımı helal etmiyorum. Bu nasıl bir insan? Allah rizası için benimle uğraşma, yakamdan düş" dedi.

Dokunulmazlığı kim kazandı?

Bireysel olarak mücadele eden yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için heyecan dolu oyunlarda kıyasıya mücadele gösterdi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Adem oldu.

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç sözler! 'Bana gizli bir…'

"Hikmet'i de seviyorum"

Konseyde Acun Ilıcalı'nın Nagihan'a "Bugün Batuhan kazansın diye elinden geleni yaptın. Batuhan'la finale gittiği için gurur duyuyor musun?" diye sordu.

Nagihan Karadere, "Bana ne kadar mesafeli olsa da ben onu çok seviyorum. Çok sevgimi belli edemeyen bir insanım elimden geldiğince mesafeli olmaya çalışıyorum herkesle. Bana en uzak insanı dahi seviyorum, Hikmet'i de seviyorum. Kendisinin de bana gizli bir hayranlığı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü normal bir kavga değil aramızdaki. Eskiden de arkadaştık sadece aramızda sosyal medyada bir sürtüşme olmuştu. Ama ben insanı insan olduğu için seviyorum. Ne kadar beni alt etmeye çalışsa da sonuçta bir hedef uğruna savaş veriyoruz" dedi.

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç sözler! 'Bana gizli bir…'

Ardından söze giren Acun Ilıcalı, "Bundan beş ay öncesinde Nagihan, "Hikmet arslan gibi survivor. Hikmet'in hem ada hayatı iyi hem performansı. Bizim erkeklerden bir şey olmaz. Sonra da Hikmet'i övdüm diye bana düşman oldular, çekemiyorlar beni" gibi yorumlar yapmıştı. İnsanlar değişebilir. Ben zaten kimsenin arası kötü olsun istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Söz isteyen Hikmet ise "Şu anki Nagihan'la iki saat önceki Nagihan arasında dağlar kadar fark var. Ama o bana beyaz bayrak uzattı. Ben de o bana nasıl davranırsa öyle davranırım. Üç gün kalmış, dört gün kalmış fark etmez" dedi.

Haftanın ilk eleme adayı

Dokunulmazlık kolyesini alan Adem Kılıçcı, 142'nci bölümdeki ada konseyinde, haftanın ilk eleme adayı olarak Ayşe'nin adını söyledi.

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç sözler! 'Bana gizli bir…'