Tansel Öngel açıkladı! Masumlar Apartmanı final yapıyor!

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide 'Naci' karakterine hayat veren Tansel Öngel, önceki akşam Fişekhane'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ve son olarak adı Biran Damla Yılmaz'la anılan oyuncu, aşk hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Tansel Öngel açıkladı! Masumlar Apartmanı final yapıyor!

Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden 'Maske Kimsin Sen' adlı programda sunuculuk yapan Tansel Öngel'in adı aynı programda yer alan yarışmacılardan biri olan Biran Damla Yılmaz'la aşk dedikodularına karışmıştı. Oyuncu, ikilinin birlikte spor yaparken görüntülenmesi de dikkat çekmişti.

'Biran Damla Yılmaz'la aşk yaşıyor iddiası

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, çıkan haberlerin ardından Biran Damla Yılmaz'ın aynı programda yarıştığı Aslı Bekiroğlu'nun eski aşı müzisyen Çağrı Telkıvıran'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu durum Tansel Öngel'e sorulmuştu.

Oyuncu, konuyla alakalı; "Kendisi de açıkladı, biz sadece arkadaşız. Yan yana gelen herkesi yakıştırıyorlar, sağ olsunlar bizi de yakıştırmışlar fakat biz sadece arkadaşız. Damla'nın ilişkisi var, o anlamda bir ilgim yok ama arkadaşlığımız var. Benim hayatımda sadece iş var, çalışmak var" ifadelerini kullanmıştı.

Tansel Öngel açıkladı! Masumlar Apartmanı final yapıyor!

"Harıl harıl çalışıyoruz"

Tüm bu yaşananların ardından Tansel Öngel, önceki akşam Zeytinburnu Fişekhane'de görüntülendi. Muhabirlerin “Tansel Bey yakın zamanda Okan Bayülgen ile bir projeniz varmış. Nasıl bir proje olacak?” sorusuna yanıt veren oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“21 Mayıs’ta müzikalli bir kabaremiz var, bizim bir hikayemiz var bütün şarkılar o hikayeye bağlanıyor bunun örnekleri daha önce yapıldı ama böyle bizce ilk kez yapılıyor olacak. Okan abiyle harıl harıl ona çalışıyoruz.”

Muhabirlerin “Tansel Bey bu aralar müzikle çok ilgileniyorsunuz bir taraftan da oyunculuk var zor olmuyor mu?” sorusunu da yanıtlayan oyuncu,  “Evet oyunculukla beraber yürütmek zor oluyor ama çok heves duyduğum güzel sonuçlar aldığım bir alan. İnsanlara güzellik yaydığımı düşündükçe daha çok yapmak istediğim bir şey aslında benim seçtiğim değil sürüklendiğim bir şey bu. Dizide söylemekle başladı" dedi.

'Masumlar Apartmanı' açıklaması

Ünlü isim, sözlerine; 'Masumlar Apartmanı'nda birkaç kez söyleyince sağ olsun yönetmenimiz Deniz bu konuda çok teşvik edici oldu. Diziyle de bütünleyici oldu şimdi de bağımsız olarak müziğe atılmış oldum, iyi gidiyor şimdilik güzel sürprizler göreceksiniz. Masumlar'da yakında final yapacak ben sadece kendi sahnemi bölümümü biliyorum” diye devam etti.

Yüzükleri dikkat çekti

Parmaklarındaki yüzükler hakkında da konuşan Öngel, “Bu yüzükleri benim tasarımcı arkadaşım yapıyor, benim için anlamı olan hayvanlar bir de okçu yüzüğü dedikleri bir yüzük tabii ki hepimizin içinde bir Aslan var" ifadelerini kullandı.

Tansel Öngel açıkladı! Masumlar Apartmanı final yapıyor!

"Aşk her yerde güzeldir"

Tansel Öngel, basın mensuplarının “Aşk hayatınız nasıl onu da soralım?” sorusuna da cevap verdi. Öngel “Aşk her yerde güzeldir. Bu konuda size söyleyeceğim soyut bir verim yok ama olursa yakalarsınız” diyerek güldü.

2007-2010 yılları arasında kendisi gibi oyuncu Özge Özder ile evli kalan 45 yaşındaki Tansel Öngel, ardından Neşe Çakır ile aşk yaşamıştı.