Tolgahan Sayışman'ın kilolu fotoğraflarının sırrı ortaya çıktı

Oyunculuğun ardından yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman, kurduğu şirket ile yeni projeler üretiyor. Bu projelerden biri de 'Aynasız' adını verdiği ilk filmi oldu. 40 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında gündem olan kilolu fotoğrafları ve isim hakkı davası hakkında konuşurken, eşi Almeda Abazi'nin 'üçüncü çocuk' açıklamasını da değerlendirdi.

Tolgahan Sayışman'ın kilolu fotoğraflarının sırrı ortaya çıktı

Tolgahan Sayışman, önceki gün Etiler’deki kuaför çıkışı görüntülendi. Yoğun tempoda çalıştığını söyleyen oyuncu, "Biraz uykusuzum. Film vizyon girecek, diziyi yayına sokacağız. Bunlar için son çalışmalarını yapıyorum. Onun heyecanı var. Cümle olarak çok kısa sürede anlatabiliyorum ama bir de gelip görün halimi! Bir şirketteyim, bir setteyim, bir montaj stüdyosundayım. Keyfim çok yerinde, şikayetçi değilim ama biraz uykusuz bırakıyor. Yorucu, stresli” dedi.

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, oyunculuğun yapımcılıktan daha kolay olduğunu belirten Sayışman’a, ‘Aynasız’ filminin bir milyon TL'lik dava süreci sorulunca, "Önemsiz bir konu. Filmin ismi başka ama iddia edilen isim başka. Problem çözüldü” yanıtını verdi.

"Dahası da gidecek"

Filmi için aldığı kilolardan kurtulduğu görülen Sayışman, "Yeni bir projeye hazırlanıyorum, daha da gidecek. Bir vizyona sokayım, bitikten sonra yeni bir filme başlayacağım. O işte biraz daha kilo vereceğim. Şu anda vermeye başladım. Kilo alıp vermekten zorlanıyorum. Bıktım ama yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

"Başka bir vücuda benim yüzümü ekledik"

Ünlü oyuncu, "Eşiniz Almeda Abazi, kilolu fotoğrafları gördüğünde neler söyledi?" sorusunu, "O fotoğraflar montaj. Başka bir vücuda benim yüzümü ekledik. İlk gösterdiğimde eşim de çok güldü. İlk gören herkes çok şaşırıyor zaten. Gerçek zanneden de çok olmuş, daha çok öyle algılanmış galiba. O kadar aşırı kilo alma şansım yok, vücut yapısı ona el vermez. Nispeten kilo aldım, 10 kiloya yakın” şeklinde cevapladı.

"Çok karışmıyorum"

Almeda ile reklam filminde oynadıkları hatırlatılan Sayışman, "Eşinizi dizi projesinde görecek miyiz?" sorusu üzerine, "Projesine bağlı. Ben çok karışmıyorum, nasıl isterse, nasıl mutlu olursa. Ama ben kendi şirketinden ona proje yapmam” diyerek kahkaha attı.

"Aramızda tartışma konusu"

Eşinin üçüncü çocuk istemediği yönündeki açıklamalarıyla ilgili ise Sayışman, "Kendi adına konuşuyor. Ben istiyorum, 'hayır' demedim, bir şey demedim, 'kapattık' demedim. Kendi aramızda tartışma konusu. Şaka bir tarafa, şu an için tamam. Keyifler yerinde. O da zor bir süreç geçirdi, ikinci çocuk kolay değil. Biri iki yaş sendromunu yaşıyor, 3’e basmak üzere. diğeri 10 aylık, felaket bir cimcime oldu. Şu an üçüncü çocuk konusunu konuşmak bizim için doğru değil” açıklamasını yaptı.

"Biz sıramızı savdık"

2008 yılında düzenlenen Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2014'ta aşk yaşamaya başlamış, 13 Şubat 2017 tarihinde Los Angeles'ta nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Efehan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ünlü çiftin, Haziran 2021'de ise Alina adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

9 yıldır ekranlardan uzak olan Abazi, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır düşünmüyorum. Bir kızımız, bir oğlumuz var. Biz sıramızı savdık, çocuk defterini kapattık. Allah isteyen herkese versin" karşılığını vermişti.