Üç Kuruş'a damga vuran dans şov! Güzel oyuncu büyüledi!

Show TV'de Çukur'un yerine gelen Üç Kuruş dizisi 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı Üç Kuruş'un ilk bölümündeki düğün sahnesine ise Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla karakteri damga vurdu. Çete lideri Kartal'ın kardeşi olan Leyla, komiser Efe'nin ve ağabeyinin önünde Roman havalarıyla göbek attı. Dizi için özel dans eğitimi de alan genç oyuncu Aslıhan Malbora'nın dans gösterisi de izleyenlerin beğenisini topladı.

Üç Kuruş'a damga vuran dans şov! Güzel oyuncu büyüledi!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş, ilk bölümüyle 1 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geldi. Mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe çevresinde geçen olaylar konu alındığı Üç Kuruş'un ilk bölümündeki Leyla'nın dans sahnesi dikkat çekti.

Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla karakteri, Roman mahallesindeki düğünde dans yeteneğini gösterdi. Kartal'ın kardeşi olan Leyla, Organize Şube'de komiser olan Efe'ye olan ilgisini de belli etti. Yeni rolü için uzun süre Roman dansı dersi de alan güzel oyuncu, düğün sahnesindeki dansıyla izleyenlerin beğenisini topladı.

Üç Kuruş'taki rolünü böyle anlattı

Kartal'ın kız kardeşi 'Leyla' karakteriyle izleyici karşısına çıkan genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Aslıhan Malbora karakterini "Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş" sözleriyle özetledi. 'Üç Kuruş'u hazırlık sürecinden itibaren çok keyif aldığı bir iş olarak gören Malbora, dizi için barmenlik eğitiminin yanında Uraz Kaygılaroğlu ile Roman dansı dersi aldığını da dile getirdi.

Üç Kuruş konusu

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur.

Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad'ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.