Yargı dizisinde Ceylin'in aşk itirafına Ilgaz'dan şaşırtan yanıt

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı 11. son bölümüyle ekrana geldi. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz arasında romantik anlar yaşandı. Duygularına hakim olamayan Ceylin sonunda Ilgaz'a açıldı. Ceylin'in 'Aklından ne geçiyorsa benim geçmiyor mu sanıyorsun? Kendimi tutmak için nasıl bir savaş verdiğime inanamazsın. Ben varım Ilgaz' dedi. Ilgaz'ın ise, 'Şu an seni öpmek için deliriyorum ama yapamam' sözleri dikkat çekti.

Yargı dizisinde Ceylin'in aşk itirafına Ilgaz'dan şaşırtan yanıt

Yargı dizisi 11. bölümüyle 28 Kasım Pazar akşamı seyirci karşısına çıktı. Yargı dizisi yeni bölümde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Yargı'nın son bölümünde, aralarındaki durumdan oldukça sıkılan ve kendini yorgun hisseden Ceylin sonunda Ilgaz'a açılmaya karar verdi.. Hislerini söyleyen Ceylin ise Ilgaz'ın açıklamasıyla sarsıldı.

Ilgaz, "Şu an seni öpmek için deliriyorum ama yapamam. Sana söylediğim şeyden sonra bana o kadar sinirleneceksin ki, değil öpmek yüzüme bile bakmak istemeyeceksin" dedi. Ilgaz'ın bu tavrı Ceylin'i şoke etti.

Yargı son bölüm özeti

Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra; bittiğini zannettikleri kâbusun aslında yeni başladığını fark ederler. Engin’in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı vardır. Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde durmaktadır.

Eren, Pars, Çınar ve Yekta; karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamaya başlarlar. Ancak bu süreç hepsini beklemedikleri kadar büyük sorularla ve sürprizlerle baş başa bırakacaktır. Acaba içlerinde derin bir yerden yükselen öfkelerini kontrol edebilecekler midir? Yoksa bu öfke büyük bir yangına mı sebep olacaktır?

Ilgaz ve Ceylin bir yandan Engin’in tehditleri, bir yandan da tarafları oldukları davayla uğraşırken; geçmişlerinin bağlandığı düğüm yeniden karşılarına çıkar. Bu durum onları acımasız bir “keşke”nin kucağına bırakırken; artık ikisini de çok zor tercihler beklemektedir.