Yeni Gazino'da Ebru Yaşar fırtınası

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve son dönemin popüler müzik gruplarından Sakiler, önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453'te bulunan Yeni Gazino'da sahne aldılar.

Yeni Gazino'da Ebru Yaşar fırtınası

Performansları öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Ebru Yaşar ve Sakiler, samimi açıklamalarıyla dikkat çektiler.

''Gazino kültürü bildiğimiz ama yaşayamadığımız bir kültür. Aslında burası bütün müzisyenler için büyük bir sınav. Burdan geçtin her yerden geçtin demek” sözleri ile gazinoların çok özel mekanlar olduğunun altını çizen Sakiler, kısa röportajın ardından sahnedeki yerlerini aldılar.

Dünyadan Uzak başta olmak üzere dillere pelesenk olan şarkılarını mekanı dolduran yüzlerce müzikseverlerle birlikte seslendiren Sakiler, sahneden alkışlar eşliğinde indi.

Didem dansları ile yürek hoplattı

Gecenin ikinci bölümünde Yeni Gazino sahnesindeki yerini alan Oryantal Didem, yürek hoplatan dansları ile herkesi büyüledi. Yaklaşık yarım saat sahnede kalan Didem, muhteşem performansı ile göz doldurdu.

Yeni Gazino'nun bu haftaki assolisti olan başarılı sanatçı Ebru Yaşar'da sahnedeki yerini almadan önce basın mensuplarını kulisinde ağırladı.

Mutluluğa giden yol müzikten geçer…

Yeni nesil gazino kültürü tekrardan başladığı hatırlatılan Yaşar, siz de ilk sahne alan sanatçılardansınız neler söylemek istersiniz sorusuna ? “Hayırlı olsun diyoruz. Bizler şarkıcılar sanatçılar olarak şarkı söylemeyi seviyoruz. İnsanlar da tabi ki mutlu olmak deşarj olmak ve müzik ile buluşmak istiyorlar. Aslında mutluluğa giden yol yani müzikten geçer diye düşünüyorum. Özlenen gazino günlerinin geri dönmesi hepimiz için apayrı bir heyecan.” dedi.

Kendimce dengelerim var

Ebru Yaşar çok hemen her dönem merak edilen formunu nasıl koruduğu hakkında “Bir gün yürüyüş yapıyorsam, diğer gün pilates yapıyorum. Spor adeta benim için bir manada yaşam tarzı oldu. Elbette açta kalmıyorum. Bir gün çok yersem ertesi gün yemeği azaltıp hareket ve spora ağırlık veriyorum. Kendimce dengelerim var.

Her an süprizlerim olabilir

Yeni bir şarkı arayışına girdiği konuşulan Yaşar, “Şarkılar her zaman olur. Şimdi artık fazla single yapar olduk. Çok severek dinlediğim bazı parçalar var. Bir bakmışsınız single yapmışım yada albüm yapmışım. Ama şimdilik bir iki şarkılık sürpriz bir şeyler yapabilirim.” dedi.

Röportajın ardından sahnenin yolunu tutan başarılı sanatçı Ebru Yaşar,  performansı için tercih ettiği Le Mariee marka elbisesi ile göz kamaştırdı. Dillere pelesenk olan şarkılarını yüzlerce kişilik koro ile hep bir ağızdan seslendiren Yaşar, gecenin finalinde ise ''Ben Bilmem'' şarkısına bis yaparak muhteşem geceyi alkışlar eşliğinde noktaladı.