Yeni imajıyla herkesi şoke etmişti! Meriç Erkan hakkındaki bilinmeyen gerçek ortaya çıktı!

Bir zamanlar şov dünyasının vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Meriç Erkan'ın maneviyata yöneldi. Artık 'Mahmut' adıyla hayatını sürdüren ve bambaşka bir imaja bürünen Meriç Erkan'la ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Yeni imajıyla herkesi şoke etmişti! Meriç Erkan hakkındaki bilinmeyen gerçek ortaya çıktı!

Ahu Tuğba’nın sevgilisi olarak adını duyuran ve bir dönem Esra Erol’un izdivaç programına katılan Meriç Erkan maneviyata yönelip imajını ve ismini değiştirdi.

İlginç danslarıyla hafızalara kazınan Meriç Arkan'ın son hali şaşırttı.

"Nasıl yaşamışız böyle"

Meriç Erkan maneviyata yöneldikten sonra giyim tarzını, imajını değiştirdi, yetmedi adını da 'Mahmut' olarak değiştirdi. "Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyete daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim. Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma" diyen Meriç Erkan "Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik" dedi.

"Esra Erol'un programı kurguydu"

Meriç Erkan, "En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" yorumunda bulundu.

"İnceleyerek görerek sonunda bu kararı verdim" diyen ünlü isim, Esra Erol'a katıldığı programı anlatarak "Hepsi kurguydu" dedi.

Meriç Erkan kutlamalara katılmadığını da söyleyerek "Ben bir kadınla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu.

“Annesi hafız, babası hacı”

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının magazin yorumcularından Arto, sarıklı imajıyla çok konuşulan Meriç Erkan’la ilgili şaşırtan bir gerçeği açıkladı.

Arto, “Meriç Erkan’ın annesi hafız ve babası da hacı. Meriç Erkan’ın çok zeki olduğu ve zengin bir aileden geldiği söyleniyor. Tabii hepimiz acaba rol mü yapıyor diye düşünmüyor değiliz” dedi.