Yeşim Salkım, sahne kıyafetlerini eleştirdi! 'Ben, gördüğünüz gibi çok kapalıyım'

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, yakın dostu Emel Güneş'in sahibi olduğu güzellik salonunun açılışına katıldı.

Yeşim Salkım, sahne kıyafetlerini eleştirdi! 'Ben, gördüğünüz gibi çok kapalıyım'

Toplu kurdale kesimi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeşim Salkım, “Güzellik son zamanlarda bütün kadınların ve bütün erkeklerin özellikle çok düşkün olduğu bir konu… Bunu doğru yaptığın zaman bence belli bir yaş aldıkça da ihtiyacımız olan bir şey. Herkesin hakkı güzel olmak. Hem cinsim olduğu için dostum Emel’i desteklemek istedim” dedi.

Haber

“Abartıya Kaçmadan Yaptıralım”

Son dönemde güzelleşmek uğruna tüm kadınlar birbirine benziyor şeklinde eleştirenleri yorumlayan Yeşim Salkım, “Ben, estetiğe karşı bir kadın değilim. Çünkü yaşımız ilerliyor. Yaşımız ya neticede yerçekimine karşı koymuyoruz. Zaman içinde küçük dokunuşlarla kendinizi öz müzümüzü bozmadan abartıya kaçmadan yaptırmak bence zararlı değil. Tabi ufak dokunuşlar. Bence kadınları güzelleştirir. Burada da işin ehline gitmek çok önemli. Güzellik merkezlerine danışılmalı. Bu da belli eğitim istiyor zaten" dedi.

Emel Güneş ise, “Oluyor ancak bu herkesin yüz yapısı yüz hattı farklı olduğu için biz ona yakışana yönlendiriyoruz. Avrupalı ünlülere daha çok benzemek istiyorlar dedi. 

Haber

 “Gördüğünüz gibi çok kapalıyım”

Salkım, son dönemde tartışma yaratan sahne kıyafetleriyle ilgili tartışma yaratacak bir çıkışta bulundu:

“Vallahi sahneler de biraz zor. Gördüğünüz gibi çok kapalıyım benim sahnemde böyle. Onun  için ben çok işe gidemiyorum açıkça söyleyeyim. Artık daha çok sesin ve sanatımızın ön planda olduğu işler gazinolara dönüldü. Özel gecelere gidiyorum halk konserine gidiyorum daha çok. Paralı yani daha kapıdan parayla girilen yerleri tercih etmiyorum.”

Haber