Yönetmen Ol Parker, üçüncü bir Mamma Mia filminin sinyalini verdi

Romantik komedi denilince ilk akla gelen filmlerden biri olan ve Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried gibi birbirinden ünlü oyuncunun başrollerini paylaştığı 2008 yapımı Mamma Mia ve 2018 yapımı Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz (Mamma Mia! Here We Go Again) filmlerinin devamı için yönetmen Ol Parker yeşil ışık yaktı.

Yönetmen Ol Parker, üçüncü bir Mamma Mia filminin sinyalini verdi

Son olarak Julia Roberts ve Grorge Clooney’nin birlikte rol aldığı Cennete Bilet (Ticket to Paradise) filminde yönetmen koltuğuna oturan Ol Parker, Mamma Mia sevenlerini unutmadı.

Parker, Mamma Mia’nın hikayesinin her zaman bir üçleme olarak düşünüldüğünü belirtti. Parker, efsanevi yönetmen Judy Craymer’a atıfta bulunarak şunları söyledi:

“Müzikalin ve ilk iki filmin arkasındaki dahi yapımcı Judy Craymer, her zaman bunun bir üçleme olmasını planlıyordu. İlki muazzam miktarda para kazandı ve bence biz de makul bir miktar kazandık.”

Parker’ın açıklamalarından önce Pierce Brosnan ve Amanda Seyfried de üçüncü filmin planlandığına dair açıklamalar yapmıştı. (Sözcü)