Acun Ilıcalı çılgına döndü! Survivor'da diskalifiye olan isim belli oldu!

Survivor 2023 hız kesmeden devam ediyor. Birleşme partisinden sonra takımlar değişmiş ve yarışma resmen yeniden başlamıştı. Heyecanının hız kesmediği yarışmada Acun Ilıcalı, konseyde adeta çılgına döndü. Bir yarışmacının diskaliye olduğunu açıklayan Ilıcalı, 'Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin' dedi. Öte yandan kırmızı takımdan bir isim mavi takıma geçti.

Acun Ilıcalı çılgına döndü! Survivor'da diskalifiye olan isim belli oldu!

Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık oyununa çıktı. Kazanan takım Ünlüler oldu. Yarışmacılar daha sonra konseye geldi. Gergin anların yaşandığı konseyde Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada herkesi şoke etti. Bir yarışmacının diskalifiye olduğunu bildiren Acun Ilıcalı küplere bindi.

Konseyde yaptığı açıklamada ünlü sunucu sözlerine kazanan takımı tebrik ederek başladı. Ilıcalı, yaptığı açıklamada "Mavi takım oyunu kaybetti ve kırmızı takım hem dokunulmazlığı hem ödülü hem moral üstünlüğü kazandı." dedi.

Mavi takım yarışmacılarından Merve'ye dönen Ilıcalı, yarışmacıya duygularını sordu. Babasına ve erkek arkadaşına özlemini dile getiren Merve, "Bugünkü performansım çok kötüydü, sadece bedenen oyundaydım. Potaya çıktığımdan beri bunu söylüyorum, takımı negatif etkilediğimi biliyorum, takım arkadaşlarımdan özür dilerim. Üzgün hissediyorum takımın kaderini etkilediğim için." ifadelerini kullandı.

"Survivor'da nadir görebileceğimiz olay"

Durumun enteresan geldiğini dile getiren Acun Ilıcalı, "Yarışmaya devam eden bir yarışmacının kendimi iyi hissetmiyorum deyip de takımı zor duruma düşürdüğünü görmedim. Bana göre Survivor'da çok çok nadir görebileceğimiz olay. Hepiniz adına üzüldüm. Bu takımın ihtiyacı vardı. Survivor'ın en heyecansız oyunuydu diyebilirim." açıklamasında bulundu.

Acun Ilıcalı çılgına döndü! Survivor'da diskalifiye olan isim belli oldu!

Acun Ilıcalı sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bir takımın şu duruma gelmesi ne kadar acı. Bir tane yarışmacının özlem psikolojisine girip sanki hiç kimse kimseden ayrı kalmadı, buradaki yarışmacılar neler çekiyor. Merve erkek arkadaşını özledi. Mental zorluk çekmek olabilir. Takımı bir şeyden mahrum edecek, takımın kaderiyle oynayacak hareket yapmam. Survivor'da bunu yapanı görmedim. Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. İnsanlar bahane buluyorlar. Bugün Asena diyen sorunun ertesi gün ben özledime döndü. Erkek arkadaşını getirsek karnın aça dönecek. Biz hep beraber oturduk, Merve'yi Survivor'da tutmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarını yalnız bırakamazsın. Onların o ödüle ihtiyacı var, bencil olmamak zorundasın. Survivor dünyanın en zor yarışması, tamam. Kimse burada ter döken yarışmacıların kaderiyle oynayamaz. Sen şimdi kararını söyleyeceksin.”

Acun Ilıcalı çılgına döndü! Survivor'da diskalifiye olan isim belli oldu!

Merve kararını verdi

Eleme adayı olduğunu belirten Merve potada olduğu belirtti.

Merve, "Bu ruh haliyle destek olamayacağımı düşünüyorum " dedi. Ilıcalı, Merve'nin açıklaması sonrası şu ifadeleri kullandı:

“O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin.”

Bir kadın yarışmacı mavi takıma geçiyor

Mavi takımda tek kadın yarışmacı kaldığını belirten Acun Ilıcalı, "Bu haftanın elemesi Merve olmuş oldu. Mavi takımda şu anda tek yarışmacı var. Kırmızı takımdaki kadın yarışmacı sayısı 3. Merve'nin gitme ihtimali üzerine gerekli toplantıyı yaptık. Bir kadın yarışmacı mavi takıma geçecek." dedi.

Asena mavi takıma geçen isim oldu.

Acun Ilıcalı çılgına döndü! Survivor'da diskalifiye olan isim belli oldu!