Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosundan 6 ismi daha açıkladı! İşte o yarışmacılar…

Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yeni yılda ekrana gelecek olan yarışmanın merakla beklenen yarışmacıları belli olmaya başladı. Sosyal medya hesabından kadroya dahil olan ünlüleri tek tek açıklayan Acun Ilıcalı, bu sefer de mücadele edecek 6 sosyal medya fenomeninin ismini duyurdu.

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosundan 6 ismi daha açıkladı! İşte o yarışmacılar…

tv8 ekranlarının efsane yarışması Survivor 2023 kadrosu yarışmacıları merakla bekleniyor. İlk isimler geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı tarafından duyurulmuştu. Takımlar şekillenirken bugün Acun Ilıcalı yeni yarışmacıları da açıkladı.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor yarışması bambaşka bir formatla ekranlara gelecek. Yeni sezonda 'akıl oyunları'nın ön plana çıkacağı Survivor'da kadro şekillenmeye başladı.

Survivor 2023 kadrosunda hangi isimlerin olacağı ise sosyal medyada merak konusu oldu. Televizyon ekranlarından vazgeçilmez yarışması Survivor 2023'ün ana kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 yarışmasında yarışacak bazı ismini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Sosyal medya hesabından kadroya dahil olan ünlü isimleri tek tek açıklayan Acun Ilıcalı, bu sefer de mücadele edecek 6 sosyal medya fenomeninin ismini duyurdu.

6 fenomen kadroya dahil oldu

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'de yayınlanan Exatlon Challenge yarışmasında yarışan isimler, Survivor 2023'ün kadrosuna dahil oldu.

İşte o isimler:

Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Kürşat Juan.

Instagram hesabından isimleri paylaşan Ilıcalı, “Kadroya dahil oldular, hepsine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosundan 6 ismi daha açıkladı! İşte o yarışmacılar…

Survivor 2023'ün kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle:

Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler, Cansu Tuman.