AFAD ile AHBAP arasındaki protokol ortaya çıktı

Türkiye, Kahramanmaraş'ı vuran ve bölgede ağır yıkıma yol açan depremlerin yaralarını tek yürek sarmaya çalışıyor. Deprem bölgesinde yaptığı yardımlarla kamuoyunun takdirini kazanan AHBAP Derneği AKP ve MHP çevrelerinin hedefinde... Depremzedeler için bağış toplayan AHBAP ve Haluk Levent'i yıpratma kampanyası devam ediyor.

AFAD ile AHBAP arasındaki protokol ortaya çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin dünkü grup toplasında gündemi değerlendirirken deprem bölgesindeki yardım çalışmaları ile gündeme gelen AHBAP ve Babala TV'yi hedef almasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da üstü kapalı tehdit geldi.

Soylu, "Yardım kampanyası AFAD tarafından gerçekleştiriliyor, onun için toplanan bağışlarla ilgili ne harcandı, ne kadar harcandı, bunun tamamen geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de aynı istikamette olacağını söylemek isterim. Bu konuda devletle eş koşmaya çalışan varsa da gereği yerine getirilecektir" dedi.

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, AFAD'la yıllardır sürdürdükleri iş birliği protokolü olduğunu belirtti.

AFAD ile bir görüntüyü de paylaşan Levent, mesajına şu notu düştü:

"Protokol yok devletten ayrı çalışıyor diyenler! Yıllardır Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı depolarında görev aldık. Deprem ve yangınlarda birlikte çok çalıştık Daha da çalışacağız. AFAD devleti AHBAPLAR da STK olarak gönüllüleri temsil eder. Ayrıca yıllardır sürdürdüğümüz işbirliği protokolümüz var."

AFAD ile AHBAP arasındaki protokol ortaya çıktı