Ahmet Kural'dan evlilik müjdesi! Çağla Gizem Çelik'le evleniyor!

Ahmet Kural ve Ecem Erkek, 18 Kasım'da vizyona girecek aksiyon komedi türündeki 'Müjdemi İsterim' filminin basın toplantısı için önceki gün Sarıyer'deki mekanda bir araya geldi. 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu, üç yıldır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'le (32) nikâh masasına oturacağını açıkladı ve muhabirlerin düğün tarihi sorusunu yanıtladı.

Ahmet Kural'dan evlilik müjdesi! Çağla Gizem Çelik'le evleniyor!

Başrolünü Ahmet Kural ve Ecem Erkek'in paylaştığı ve kadrosunda İlker Aksum ile Mehmet Özgür'ün yer aldığı 'Müjdemi İsterim' filminin basın toplantısı, Sarıyer'de bir mekanda yapıldı.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, filmde kullanılan klasik arabayla basın mensuplarına poz veren Kural ile Erkek, küfürsüz bir aile komedisi yaptıklarını belirterek, "Çocukların izleyemeyeceği küfür yok. Gönül rahatlığıyla izlenecek ailece komedisi yaptık" dedi.

"Ecem ile oynayıp hayalimi gerçekleştirdim"

18 Kasım'da vizyona girmesi planlanan yapımda rol arkadaşı Ecem Erkek'le birlikte kamera karşısına geçerek bir hayalini gerçekleştirdiğini anlatan Ahmet Kural, "Ecem'in adını duyduğumuzda çok heyecanlandık, benim zaten hayalimdi onunla bir projede yer almak. Yapımcımız 'Ecem Erkek hakkında ne düşünüyorsun?' deyince 'Lütfen hemen gelsin oynayalim' dedim. Bu filme nasip oldu, çok eğlendik" şeklinde konuştu.

"Ahmet'in dişi düştü, kalçasında yırtık oluştu"

Birbirini tanımayan iki insanın üzerine atılan cinayet yaftasından kurtulmak için girdikleri birbirinden komik ve başlarından geçen aksiyon dolu hikayenin anlatıldığı film için çok çalıştıklarını dile getiren Ecem Erkek, "Atlamadığımız yer, girmediğimiz cam, kırmadığımız kapı kalmadı. Ahmet'in dişi düştü, kalçasında yırtık oldu. Tüm kadro sevdiğim, oynamaktan keyif alacağım isimlerdi zaten. Ahmet'i bir partner olarak gerçekten beğeniyorum, bu kadar enerjisi düşmeyen bir insan yani. Hepsi sinemada benden daha tecrübeli isimlerdi, onlar benim abilerim" ifadelerini kullandı.

"Bende dopamin fazlası varmış"

Genç komedyen, "Gişe beklentiniz var mı?" sorusuna, "Hiç bir zaman telaffuz etmedik, inşallah çok izlensin" yanıtını verirken, filmdeki bitmeyen enerjisini ise "Doktora gidip baktırdım, bende dopamin fazlası varmış" sözleriyle açıkladı.

'Evlilik' cevabı

Öte yandan Ahmet Kural, avukat nişanlısı Çağla Gizem Çelik'le evlilik tarihlerini açıklamaktan kaçınırken "İnşallah en kısa zamanda duyacaksınız. Uğuru kaçmasın diye söylemek istemiyorum. Yakında müjdemi vereceğim" diye konuştu.