Aleyna Tilki'den kötü haber! Sosyal medyadan açıkladı!

Konserlerinde tercih ettiği cesur kostümlerinin yanı sıra Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan Aleyna Tilki, konserinden bir videoyu yayınlayarak bir süre şarkı söyleyemeyeceğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan genç şarkıcının verdiği bu haber, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Aleyna Tilki'den kötü haber! Sosyal medyadan açıkladı!

Aleyna Tilki, geçtiğimiz temmuz ayında Amerikan müzik dergisi Billboard'a röportaj vermiş, ardından Instagram hesabından odasında iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçtiği bir pozunu yayınlamıştı.

Şarkıcı, sosyal medyada paylaşımına gelen tepkilere ise "Fotoğrafımı muhafazakarlık adı altında eleştirenler; hiçbiriniz muhafazakar değilsiniz. Algınız bir önceki gün bir Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa ilgi alanınız başarı değil, iç çamaşırımdır. Gerçekten temiz bir yerden muhafazakar olanlara saygım derin ve sonsuzdur. Dedelerimi, anane babaannelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim" cevabını vermişti.

"İnsanların olumlu düşünceleri mutlu ediyor"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Objektiflere poz veren Tilki, "Şarkımız gayet güzel gidiyor ve çok olumlu tepkiler alıyorum. İnsanların olumlu düşünceleri beni mutlu ediyor" demişti.

"Yorumlar normal değil"

Aleyna Tilki, sosyal medyadan paylaştığı ve birçok eleştiri aldığı pozlarıyla alakalı da şöyle konuşmuştu:

"Eğer beni düşünüyorlarsa acayip acayip yorumlarda bulunmazlar. Benim psikolojimi düşünüyorlar ama bazılarının kendi söyledikleri ve yaptıkları yorumlar da normal değil. Bence fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok."

"Sonuna kadar dinleyin"

Tüm bunların ardından 22 yaşındaki şarkıcı, 3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla bir süre şarkı söyleyemeyeceğini duyurdu. Konserinden bir görüntü yayınlayan ünlü isim, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar, performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum. Açıp sonuna kadar dinleyin..."

Aleyna Tilki'den kötü haber! Sosyal medyadan açıkladı!

"Aleyna tilki balon"

Öte yandan geçtiğimiz gün yaptığı albümlerle bir döneme damga vurmayı başaran arabesk fantazi sanatçısı Güllü, TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olarak Aleyna Tilki'yi hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.

Program sunucularının Aleyna Tilki'nin de arabesk şarkı okuduğunu hatırlatması üzerine sinirlendiği gözlenen Güllü, şöyle demişti:

“Aleyna Tilki dediğin zaman benim tepe tüylerim dikiliyor. Ben köşeli konuşan bir kadınım, hep de yüze konuşurum. Ben aleyna Tilki'yi sevmiyorum. Sanat olarak da sevmiyorum, yapı olarak da sevmiyorum, bir kere arabesk okuyamadığı için hiç sevmiyorum. Kişilik olarak kızı tanımam ama bana göre Aleyna Tilki balon, gerçekten balon. Bergen kaç sene geçmiş, hâlâ konuşuyoruz, hâlâ şarkılarını dinliyoruz.

Beş sene sonra Aleyna Tilki diye biri yok. Çocuğum yaşında. Bu arkadaşları öyle bir pohpohluyorlar ki, 'Sen dünya starısın' diye. Arkadaşım bir gerçek var; bir ses olayı var, bir duruş var, bir saygı var. Ben Aleyna'da saygı göremiyorum. Birçok büyüğüne yaptığı saygısızlıklar da var. Böyle bir yere gelinemez! Anlık gelirsin, seni yaşıtların dinler. Beş sene sonrası yok, bu konuda da imzamı atıyorum.”