Şaşırtan olay! Reyting rekortmeni dizi yetmedi, yeni diziye transfer oldu!

TRT1 ekranında pazartesi akşamları ekrana gelen ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar…

Şaşırtan olay! Reyting rekortmeni dizi yetmedi, yeni diziye transfer oldu!

Fahriye Evcen ile Barış Arduç gibi popüler oyuncuları bir araya getiren Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin her bir bölümü heyecan içerisinde geçiyor.  TRT 1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

8 Kasım 2021 tarihinde ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Alparslan: Büyük Selçuklu, kısa bir sürede pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisini geride bırakmayı başardı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan dizi Alparslan Büyük Selçuklu sessiz ama kendinden emin adımlarla reyting mücadelesine devam ederken, diziden herkesi şaşırtan bir ayrılık haberi geldi.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Alparslan Büyük Selçuklu dizisine seyircinin beğenisini kazanan bir isim şaşırtan bir şekilde veda ediyor. Alparslan: Büyük Selçuklu’nun oyuncusunun henüz diziden ayrılmadan atv’nin yeni dizisi Hakim’le anlaştı.

Dizide Emir Bozan karakterini canlandıran Yurdaer Okur’un 15. bölümü yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu’dan 2 hafta sonra ayrılacağı ortaya çıktı. Yurdaer Okur’un Alparslan: Büyük Selçuklu’daki hikayesi bitmeden Hakim’le anlaşma imzaladığı konuşuluyor.

1974 yılında Rize’de dünyaya gelen oyuncu, Hakim dizisinde çok farklı bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Haber

Hakim dizisinin konusu ne?

Hakim dizisi, ‘Breaking Bad’ dizisiyle tanınan Emmy ödüllü oyuncu Bryan Cranston'ın başrolünde yer aldığı 'Your Honor' dizisinden uyarlanıyor.

Orijinal dizide, oğlu bir trafik kazasına karışan ve birinin ölümüne sebep olan Yargıç'ın oğlunu kurtarma çabası ve düştüğü ikilem anlatılıyor. Dizinin yerli versiyonunda da bir hakimin aynı şeyleri yaşaması bekleniyor.