Amansız hastalığa yakalanmıştı! Athena Hakan Özoğuz'un sağlık durumu açıklandı!

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un lenfoma kanserine yakalandığını ilk tv100 duyurmuştu. Gökhan Özoğuz'un kardeşi Hakan Özoğuz, sağlık durumunda yeni bir gelişme yaşandı.

Amansız hastalığa yakalanmıştı! Athena Hakan Özoğuz'un sağlık durumu açıklandı!

Athena grubunun ikiz kardeşlerinden Hakan Özoğuz, amansız hastalığa yakalanmıştı. Özoğuz, tedavisi nedeniyle bir süredir bazı konserlerde yer alamıyordu.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un ikiz kardeşlerinden Hakan Özoğuz’un bir süre öncesinde lenfomaya yakalandığını ilk tv100 duyurmuştu.

45 yaşındaki Hakan Özoğuz, yaklaşık bir ay önce sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla sağlık duruma dair bilgi vermişti.

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, Twitter’dan yaptığı açıklamada kendisine iyi dileklerini sunan herkese teşekkür etmiş ve tedavisi ile ilgili bilgi vermişti.

Ünlü sanatçı, sosyal medya paylaşımına “Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere" notunu eklemişti.

Özoğuz’un sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci Arif Hür, ünlü müzisyenin son durumu hakkında yeni bilgileri paylaştı.

“Hastalığı atlatmaya çok yakın”

Gazeteci Arif Hür, köşesinde "Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği konuşuluyor. Özoğuz, aile fertlerinin ve sevenlerinin büyük desteğiyle bu hastalığı atlatmaya çok yakın. Doktorundan onay çıktığı takdirde de hayranlarını sahnelerde coşturmaya kaldığı yerden devam edecek" ifadelerine yer verdi.