Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen olay itiraf! 'Keşke oynamasaydım'

Manken ve oyuncu Arzu Yanardağ, masterhaber.com'dan Arda Aşkın Aksoy'un sorularını yanıtladı. Pek çok projede yer alan ünlü oyuncu 'Keşke oynamasaydım' itirafı ile dikkat çekti. Hakkında merak edilenleri anlatan Yanardağ'ın çok ses getirecek işte o röportajı...

Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen olay itiraf! 'Keşke oynamasaydım'

Arzu Yanardağ kimdir? Bize 3 kelime ile kendini özetleyebilir misin?

Mükemmeliyetçi, çalışkan, duygusal.

Sahneye çıktığın zaman kendini nasıl hissediyorsun?

Sahne benim konfor alanım. Hasta da olsam, yorgun da, uykusuz da kalsam; sahneye çıkınca iyileşirim. Kendimi en iyi hissettiğim yer tiyatro sahnesidir diyebilirim. Hele iyi bir ekiple, keyifli bir prova süreci geçtiyse ve oyun iyi çıktıysa sahnede olmanın keyfi benim için bambaşka. Şimdilerde Almula Merter yönetiminde ‘Kadın Hikayeleri’ ile tiyatro sahnesindeyim. İzleyicinin alışık olmadığı bir tiyatro türü, ses oyunculuğu yapıyoruz. Çok kıymetli oyuncularla aynı sahneyi paylaşıyorum. Kadınların yaşadıkları zorluklara, travmalara, gerçek olaylara dikkat çeken bir oyunda yer almaktan ötürü heyecanlıyım.

Kariyerinde kırılma noktan nedir?

Henüz gerçekleşmedi.

Hem oyun yazmak hem de oyunlarda oynamak nasıl bir duygu?

Oyun yazdığımı bilmeniz beni şaşırttı. Şimdilik yakın çevrem dışında pek bilen yok. Çünkü yazdıklarımı hayata geçirme konusunda çok tembelim. Yazarlık konfor alanımın dışında bir yerde çünkü. Ama beni çok heyecanlandırıyor. Hem yazmak hem oynamak beni seçici olmaya itiyor. Hatta işi abartıp metinleri revize etmeye başlıyorum, fikirlerimi öne sürüyorum. Karşı taraf da işbirliği içindeyse, harika şeyler ortaya çıkabiliyor.

Çekimlerinde en çok zorlandığınız rol hangisiydi?

Zorlandım demeyelim de sıkıldığım, bir an evvel bitmesini istediğim işler oldu. Seyirciye saygımdan ötürü isimlerini telaffuz etmeyeceğim.

Keşke oynamasaydım ya da reddetmeseydim dediğiniz bir proje oldu mu?

Reddettiğim her proje doğru karardı. Kendimi bu konuda hep takdir ettim. Yıllar evvel bir filmde oynamıştım. Senaryo çok iyi yazılmıştı. Ayrıntılar çok hoşuma gitmişti. Fakat çok başarısızca çekildi. İsmi bende kalsın . Keşke oynamasaydım dediğim tek filmdir.

Çocukluğunuzla ilgili en çok özlediğiniz şey nedir?

Çocukluğum benim için anneannem demekti. Onun kokusunu özledim. Canım Latife annem, nur içinde yatsın.

En büyük korkun nedir?

En büyük korkum, korkumu dillendirdiğim için korktuğumun başıma gelmesidir. O sebeple söylemeyeceğim.

Hakkında bu zamana kadar bilinmeyen bir şeyi söyler misin?

Çok güzel yemek yaparım. Elim çok lezzetlidir.

Sosyal medyadan aldığın en saçma mesaj neydi?

Hiçbir fikrim yok. Gereksiz şeyleri zihnimde tutmamak gibi bir özelliğim var. Çok seviyorum bu halimi. Ayrıca bana hiçbir şey kolay kolay saçma gelmiyor. O yüzden de hiçbir şeye pek şaşırmam.

Sırf ünlü olduğun için senin yanında olan insanlar var mı?

Onlar eskiden çok vardı. Artık yakınıma bile yaklaşamazlar.

Kaynak: Master Haber