ASAP Rocky, Rihanna ile tatilden dönerken gözaltına alındı

Ünlü rap şarkıcısı ASAP Rocky, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda silahlı saldırı suçundan gözaltına alındı. Hamile sevgilisi Rihanna ile birlikte özel uçakla tatilden dönen şarkıcı, havaalanında polis ekipleri tarafından tutuklandı. Şarkıcı kefaletle serbest bırakıldı.

ASAP Rocky, Rihanna ile tatilden dönerken gözaltına alındı

Hamileliğiyle şu sıralar gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Rihanna ve rap şarkıcısı ASAP Rocky, haklarında çıkan aldatma söylentilerinin ardından yeni bir olayla gündeme geldi.

2021 yılının kasım ayında silahlı bir saldırıya karışan ve kendisinin de birine silah doğrulttuğu iddia edilen ASAP Rocky, yeniden gözaltına alındı.

Gerçek adı Rakim Mayers olan rapçi, geçtiğimiz yıl 6 Kasım günü Los Angeles’ın Vista Del Mar ve Selma Caddesi’nde silahlı bir saldırıya karıştı. Olayda yaralanan kişi, Rocky ve yanındaki iki kişinin kendisine sokakta silahla yaklaştığını iddia etti.

Rapçinin kendisine 3-4 el ateş ettiğini söyleyen şahıs, kurşunlardan birinin sol elini sıyırdığını belirtti.

2021 yılında gerçekleşen bu olayla ilgili hakkındaki suçlamaların düştüğü 33 yaşındaki şarkıcı, resmi bir açıklamada bulunmadı.

Los Angeles polisi, geçen sene yaşanan bu hadise nedeniyle Rocky'i yeniden gözaltına aldığını paylaştı. 550 bin dolar değerindeki kefaletle üç saatten az bir sürede serbest bırakılan rap şarkıcı, şu an Rihanna’nın memleketi Barbados’da zaman geçiriyor.