Aşıklar, Yıldız Tilbe'yi seçti

Sevgililer Günü'nde İstanbul'un tercihi Yıldız Tilbe oldu. Yıldız Tilbe'nin dün akşam Jolly Joker Vadi'de verdiği konserde tüm biletler günler öncesinden tükendi.

Aşıklar, Yıldız Tilbe'yi seçti

Aşk şarkılarının efsane ismi Yıldız Tilbe 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstanbul Jolly Joker Vadi’de sahne aldı.

Yine kapalı gişe bir konsere imza atan Yıldız Tilbe 30 yıllık kariyerinin hit şarkılarını bu kez aşıklar için söyledi. Sevgililer tüm şarkılarda Yıldız Tilbe’ye eşlik ederken unutulmaz bir 14 Şubat yaşadılar.

“Arabeskin Kıvanç Tatlıtuğ’u”

Yakışıklılığı ile dikkat çeken ve sevenlerinin “Arabeskin Kıvanç Tatlıtuğ’u” adını verdiği Doruk Aslan da Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk oldu. Yıldız Tilbe genç yeteneklere destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Yıldız Tilbe 23 Şubat Cuma akşamı Ülker Arena'da vereceği dev konserde sevenleriyle buluşacak...

Yeni şarkı çıktı

En üretken dönemini yaşayan Yıldız Tilbe 1 ay önce çıkardığı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’ ile dijital platformların müzik listelerinde üst sıralarda yer almaya devam ederken bir şarkı daha yayınladı.

‘Bülent Özdemir Şarkıları’ adlı albümün tek yeni şarkısı ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ ile Yıldız Tilbe hem sosyal medyada gündem oldu hem de listelerde zirveye tırmanmaya başladı.

Yıldız Tilbe ‘Çizilmemiş Resim’, ‘Sana Değer’, ‘Hoşça Kal’, ‘Bozuyorum Yeminimi’ gibi birçok hit şakıya Bülent Özdemir ile imza atmıştı. ‘Bülent Özdemir Şarkıları’ albümünde Yıldız Tilbe’nin ve daha birçok ünlü ismin söylediği şarkıları bu kez başka isimler yorumluyor.

Sözü Yıldız Tilbe’ye bestesi Bülent Özdemir’e ait olan sıfır kilometre ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ ise ikilinin aşıklara Sevgililer Günü hediyesi.