Aslan Sayım'ın ilk şarkısı 'Entarisi Ala Benziyor' yayınlandı

Ünlü sanatçılar ile yaptığı röportajlarla adından sıkça bahsettiren gazeteci ve radyocu Aslan Sayım'ın ilk şarkısı 'Entarisi Ala Benziyor' yayınlandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Aslan Sayım'ın ilk şarkısı 'Entarisi Ala Benziyor' yayınlandı

Zeki Müren’in yıllar önce seslendirdiği ‘Entarisi Ala Benziyor’ isimli şarkıyı günümüze uyarlayarak tekrar seslendiren Aslan Sayım, iddialı ve marjinal tarzı ile adından sıklıkla söz ettiriyor.

Şarkının sözlerinde ‘Şekerli misin kaymaklı mı’ bölümü, özellikle sosyal medyada büyük ilgi gördü. Neşeli, kıpır kıpır şarkı ile müzik piyasasına giriş yapan Aslan Sayım, “Geçici fenomen değilim! 15 yıldır bu sektördeyim” açıklaması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sözü ve müziği, anonim olan ‘Entarisi Ala Benziyor’ isimli şarkının aranjörlüğünü Cüneyt Yalmaz yaptı. Ünlü moda fotoğrafçısı Buse Tirman’ın objektifine poz veren Aslan Sayım, makyaj sanatçısı Kamran Jabbarov ile iddialı bir görünüme büründü.

Ayla Çelik, Sinan Akçıl, Ebru Yaşar, Zerrin Özer, Mustafa Ceceli, İvana Sert ve Seren Serengil gibi ünlü isimler ile yaptığı röportajlarla adını magazin camiasında da adını duyuran Aslan Sayım, Dinç Müzik yapım şirketi sahibi Polat Şenol ile anlaşma imzaladı.

Klip çekininde ünlü Dj Ayça Kumsal eşlik etti. Klip, Maslak Stüdyoları’nda çekildi. Sayım’ın yeni şarkısı ve klibi tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Aslan Sayım'ın ilk şarkısı 'Entarisi Ala Benziyor' yayınlandı