Ayrıntı Dükkân açıldı

Özel tasarımlı bez çantalar, defterler, kartpostallar, afişler ve yeni yıla özel hediye setleriyle, en güzel yılbaşı hediyeleri Ayrıntı Dükkân'da…

Ayrıntı Dükkân açıldı

Çağımızın önemli düşünürlerini ve tartışmalarını merkeze alan ve her zaman günceli yakalayan bir yayın politikasını benimseyen Ayrıntı Yayın Grubu’nun Dükkân’ı internet sitesinde açıldı.

Kitaplardan ilham alan özel tasarımlı bez çantaların satışa açıldığı Ayrıntı Dükkân, yılbaşına özel olarak hem yetişkin hem de çocuk kitaplarıyla hazırlanan yeni yıl setleriyle de çok renkli ve çeşitli hediye alternatifleri sunuyor. Özel tasarımlı defterler, kartpostallar ve afişler de çok yakında Ayrıntı Dükkân’da yerini alacak.

1988 yılından bu yana, düşünce ve sanat dünyasının usta kalemlerinden çıkmış 1500’ün üzerinde kitap yayımlayan Ayrıntı Yayın Grubu, edebiyat, siyaset, felsefe, sanat ve sosyal bilimler alanında önemli isimleri Türkçeye ilk kazandıran bağımsız ve sosyalist yayınevlerinden biri oldu.

Özenle seçilmiş eserleri, çatısı altında yer alan Ayrıntı Yayınları, Düşbaz Kitaplar, Dinozor Genç ve Dinozor Çocuk markalarıyla okurlara ulaştırmaya devam eden Ayrıntı Yayın Grubu, şimdi de Ayrıntı Dükkân’da özel tasarımlı ürünleri edebiyatseverlerin beğenisine sunuyor.

Kitaplardan, hayattan ve Türkiye gündeminden ilhamla tasarlanan çevre dostu bez çantalar, Ayrıntı Dükkân’da satışa çıktı.

Hem Ayrıntı Yayınları’nın kitaplarından ilhamla hem de Karga Kafası’nın Ayrıntı’yla işbirliği çerçevesinde tasarlanan bez çantaların yanı sıra, çanta, ajanda ve kitaplardan oluşan yeni yıl hediye setleri de Ayrıntı Dükkân’da yerini aldı. Ayrıntı Dükkân’ın özel tasarımlı defterleri, kartpostalları ve afişleri de çok yakında satışa çıkacak.

Ayrıntı Dükkân’ın tüm ürünleri, Ayrıntı Yayın Grubu’nun internet sitesinde!