Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkutuyor

Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak bilinen Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri yeniden gündeme oldu. Felaketler peş peşe gelecek.

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkutuyor

Balkanlar’ın Nostradamus’u olarak bilinen Baba Vanga'nın kehanetleri dünya basınında da kendisine geniş bir yer buluyor.

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri yine korkutuyor.

1- Nükleer patlama olabilir

Çernobil felaketini doğru tahmin eden kahin, 2023 yılında olası bir nükleer santral patlaması konusunda uyarıda bulundu. Daha geçtiğimiz ay Ukrayna'da yer alan Zaporijya santralinin çevresinde meydana gelen güçlü patlamalar ve Rusya'nın nükleer silah kullanabileceği yönündeki endişeler bu tahmini çok daha gerçekçi ve ürkütücü hale getiriyor.

2- Biyolojik silah denemesi

Baba Vanga'nın ayrıca "büyük bir ülkenin" insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağını öngördüğü iddia edildi.

3- Güneşte fırtına kopacak

Bulgar kahinin bir başka tahminini ise Dünya gezegeninde daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir Güneş fırtınasının yaşanacağı oluşturuyor.

4- Bebekler laboratuvarda üretilecek

Baba Vanga’nın 2023 için bir iddiası ise ürpertici. Baba Vanga'ya göre 2023 yılında normal doğum yasaklanacak ve bebekler laboratuvarda 'üretilecek.'

5- Dünyanın yörüngesi değişiyor

Bulgar kahinin son 2023 kehaneti ise Dünya'nın yörüngesinin değişeceği. Böyle bir değişiminin yaşanması, aşırı sıcak havalar, yükselen deniz seviyeleri gibi krizlere yol açacağından çevremiz için yıkıcı sonuçları olabilir.

6. Ölümcül virüs

Koronavirüs sonrasında yeni bir Baba Vanga kehaneti gündeme geldi. Vanga'ya göre yeni ölümcül virüs Sibirya'dan çıkacak. Donmuş bir alanda gizli duran ölümcül virüsün küresel ısınmayla birlikte ortaya çıkacağı ve virüsün çok hızlı şekilde yayılıp kontrol dışına çıkacağı da kehanetler arasında yer alıyor.

7. Kıtlık

Baba Vanga dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri olan Hindistan'da kıtlık başlayacağını öne sürmüştü.

Vanga, Hindistan'da hava sıcaklığının 50 derecenin üzerine çıkacağını ve bitkilere zarar geleceğini öngördüğünü iddia etti

8. Çekirge istilası

Baba Vanga'nın bir diğer kehaneti küresel ısınma ile değişen hava sıcaklıkları sonrasında bazı canlıların tarlaları istila ederek hem tarladaki ürünlere hem de diğer canlılara zarar vereceği yönünde.

9. Su krizi

Baba Vanga'nın öngörüleri arasında içme suyu krizi de yer alıyor.  Baba Vanga'nın açıklamalarına dayanarak, kirlilik ve nüfüs artışı nedeniyle birçok şehirde içme suyu sıkıntısı yaşanacağı öne sürülüyor.

10. Trump

Ayrıca Baba Vanga, Donald Trump'ın sağır olmasına ve beyin travması geçirmesine neden olacak gizemli bir hastalık geçireceğini öne sürdü.

11. Deprem

2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu üzerinde gerçekleşen depremi bilen Baba Vanga buna benzer depremlerin bu yıl Avustralya ve Asya ülkelerinde yaşanacağını öne sürdü.