Seren Serengil'den şaşırtan hareket! Babasının sırrını yıllar sonra ifşa etti!

Geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'ın programına katılan Seren Serengil, annesi ve babasından 5 kardeşi olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Babası Öztürk Serengil'den olan kardeşlerini ilk defa paylaşan Serengil, paylaşımına 'Burnumda tütüyorsunuz' yorumunda bulundu.

Seren Serengil'den şaşırtan hareket! Babasının sırrını yıllar sonra ifşa etti!

Zayıflama ameliyatları sebebiyle sağlığından olma noktasına gelen sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, dönüşüm ameliyatı olduktan sonra hemen ekrana döndü.

Babası Öztürk Serengil'den olan ve Finlandiya'da yaşayan kardeşlerini Instagram hesabından paylaşan Seren Serengil, kardeşlerine olan sevgisini ortaya koydu.

Armağan Çağlayan'ın programına katılan Seren Serengil, annesi ve babasından 5 kardeşi olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

Babası Öztürk Serengil'den olan kardeşlerini ilk defa paylaşan Serengil, paylaşımına "Burnumda tütüyorsunuz" yorumunu düştü.

Haber

Yeğenin de fotoğrafını paylaşan Serengil, "Yeğenim kendi yaş kategorisinde Finlandiya jimnastik şampiyonu oldu. Gurur duyuyorum" notunu düştü.

Haber

"Bana en çok benzeyen..."

"Bu da bana en çok benzeyen kardeşim. Hepsi Finlandiya'da yaşıyorlar. Çok özlüyorum." yazan Serengil'in kardeşiyle olan benzerliği dikkat çekti.

Haber